PRO-LINE boilie mix


Plaats reactie
Gebruikersavatar
Rob Borjans
Berichten: 857
Lid geworden op: 29-08-2002 02:00
Locatie: Landgraaf

08-05-2003 10:43

hoy,

ik heb afgelopen week een paar kilotjes boilies gedraaid van de 50/50 mix van proline.
aleen vind ik de mix na het koken erg taai, en vooral de buitenkant.
nu dacht ik eerst dat ik ze te lang had laten koken maar na een kortere kooktijd hed ik hetzelfde probleem.

weet meschien iemand waaraan it kan liggen, en of dit wat uitmaakt???

ik heb overigens wel nog caseine en ei-albumine toegevoegd maar daar dnek ik niet dat het aan ligt!

groeten rob
Gebruikersavatar
Bart van den Hurk
Berichten: 1568
Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
Locatie: Someren
Contacteer:

08-05-2003 12:40

Beste Rob,

Het toevoegen van Albumine en caseine maakt de boilie veel taaier, hiermee draaien wij namelijk ook de boilies (albumine en eipoeder). Als je deze toevoegingen weg zou laten en enkel met eieren zou draaien dan worden de boilies niet zo taai.

mvg

Bart van den Hurk
Gebruikersavatar
Rob Borjans
Berichten: 857
Lid geworden op: 29-08-2002 02:00
Locatie: Landgraaf

08-05-2003 15:24

hoy bart,

hartstikke bedank voor de info!
ben voor de rest ook behoorlijk te spreken over de mix.
is het trouwens ook normaal dat je em eerst zelf nog eens moet mengen :wink:

groeten rob
Gebruikersavatar
Wil Jeurninck
Berichten: 2261
Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
Locatie: Baexem
Contacteer:

08-05-2003 15:56

Elke mix moet gemengd worden voor gebruik,de grove en minder grove delen en de onderdelen met een gewichts verschil gaan door transport of bewegingen van de mix zich van elkaar scheiden.(let maar eens op een zak borrel nootjes)
Goed mengen voor gebruik dus.

Wil
Ray Schra
Berichten: 1306
Lid geworden op: 04-01-2002 01:00

09-05-2003 12:55

Bart, ik heb je een prive-bericht gestuurd.

Gr. Raymon
Plaats reactie