hoy,
ik heb afgelopen week een paar kilotjes boilies gedraaid van de 50/50 mix van proline.
aleen vind ik de mix na het koken erg taai, en vooral de buitenkant.
nu dacht ik eerst dat ik ze te lang had laten koken maar na een kortere kooktijd hed ik hetzelfde probleem.
weet meschien iemand waaraan it kan liggen, en of dit wat uitmaakt???
ik heb overigens wel nog caseine en ei-albumine toegevoegd maar daar dnek ik niet dat het aan ligt!
groeten rob
PRO-LINE boilie mix
- Bart van den Hurk
- Berichten: 1568
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
- Locatie: Someren
- Contacteer:
Beste Rob,
Het toevoegen van Albumine en caseine maakt de boilie veel taaier, hiermee draaien wij namelijk ook de boilies (albumine en eipoeder). Als je deze toevoegingen weg zou laten en enkel met eieren zou draaien dan worden de boilies niet zo taai.
mvg
Bart van den Hurk
Het toevoegen van Albumine en caseine maakt de boilie veel taaier, hiermee draaien wij namelijk ook de boilies (albumine en eipoeder). Als je deze toevoegingen weg zou laten en enkel met eieren zou draaien dan worden de boilies niet zo taai.
mvg
Bart van den Hurk
- Rob Borjans
- Berichten: 857
- Lid geworden op: 29-08-2002 02:00
- Locatie: Landgraaf
hoy bart,
hartstikke bedank voor de info!
ben voor de rest ook behoorlijk te spreken over de mix.
is het trouwens ook normaal dat je em eerst zelf nog eens moet mengen
groeten rob
hartstikke bedank voor de info!
ben voor de rest ook behoorlijk te spreken over de mix.
is het trouwens ook normaal dat je em eerst zelf nog eens moet mengen

groeten rob
- Wil Jeurninck
- Berichten: 2261
- Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
- Locatie: Baexem
- Contacteer:
Elke mix moet gemengd worden voor gebruik,de grove en minder grove delen en de onderdelen met een gewichts verschil gaan door transport of bewegingen van de mix zich van elkaar scheiden.(let maar eens op een zak borrel nootjes)
Goed mengen voor gebruik dus.
Wil
Goed mengen voor gebruik dus.
Wil