Ah, de keuzes komen me bekend voor,
In de afgelopen paar jaar hebben diverse zaken mijn maag en die van mijn medevissers bezig gehouden.
bv:
frikandellen (uit de pan en van de BBQue) (incl saus/uitjes en brood)
koolvisfilets (uit de pan) op de Que is dit geen succes, omdat ze door het roostertje vallen
vissticks natuurlijk in de "jongere jaren"
karbonades (schouder en vanaf de streng)
andere varken-afsnijsels (casselerrib dingen van de K&K uit Dld zijn erg lekker)
bananen
knaksnarsjes (-tig blikken per jaar)
soep (die extra gevulde vd unox!!!)
brood
sate-stokkies!!
slaatje
spagettie (gekookt in een thermosfles (onmeunig al-dente), en de saus in een braadpannetje gemaakt... jummy!!)
braadworstjes
afgehaalde Doner Kebab (soort shoarma) van de "Doner-turk" uit Echternach, echt een aanrader!!
friet
berehappen pinda (
![:wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
maar het meest lekkere was toch wel de (echte Twentsche) bakleverworst uit het pannetje met curry en uitjes die we aten tijdens het nachtvissen tussen kerst en oud en nieuw, ook de kruidenbitter smaakte er fijn bij!
oohh, ik ga even wat snarsen, ik krijg er honger van!!
Met lekker happen gaande groet;
WouteR StegginK