home mades soaken??
- richard van der vliet
- Berichten: 748
- Lid geworden op: 11-10-2002 02:00
- Locatie: Delfzijl
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: richard van der vliet op 2002-12-14 15:02 ]</font>
-
- Berichten: 474
- Lid geworden op: 25-06-2002 02:00
Richard, als ik ze soak, pak ik een scheutje melk, en voeg daarbij zout, peper, paprikapoeder, kerriepoeder,... alles wat moeders in huis heeft. Ik voeg de vloeibare massa, met de poedertje aan mijn goed gedroogde bolies. Ik stop de bolies in een emmer en schud deze geduurende 5 min goed.
Na 30 min pak ik de emmer uit de vriezer en schud ik deze weer 5 min... de melk begint nu langzaam te bevriezen, en ik zet de emmer andersom in de vriezer..
Na 30 min pak ik de emmer uit de vriezer en schud ik deze weer 5 min... de melk begint nu langzaam te bevriezen, en ik zet de emmer andersom in de vriezer..
-
- Berichten: 712
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
- Locatie: Geldrop
Richard,
waarom soaken? Soaken lijkt mij iets voor een neutrale readymade boilie. Je kan m.i.z. beter de kruiden die Johan al noemt rechtstreeks door je droge mix mengen. Vooral paprika is een goeie!
Met kruidige groet,
Hans
waarom soaken? Soaken lijkt mij iets voor een neutrale readymade boilie. Je kan m.i.z. beter de kruiden die Johan al noemt rechtstreeks door je droge mix mengen. Vooral paprika is een goeie!
Met kruidige groet,
Hans
- richard van der vliet
- Berichten: 748
- Lid geworden op: 11-10-2002 02:00
- Locatie: Delfzijl
hans,
ik soak ze om ze net ff dat extra'tje mee te geven, wat mij in de winter best belangrijk lijkt.
mvgr Richard
ik soak ze om ze net ff dat extra'tje mee te geven, wat mij in de winter best belangrijk lijkt.
mvgr Richard