home mades soaken??


Plaats reactie
Gebruikersavatar
richard van der vliet
Berichten: 748
Lid geworden op: 11-10-2002 02:00
Locatie: Delfzijl

14-12-2002 13:07

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: richard van der vliet op 2002-12-14 15:02 ]</font>
Johan Scheepers
Berichten: 474
Lid geworden op: 25-06-2002 02:00

14-12-2002 13:33

Richard, als ik ze soak, pak ik een scheutje melk, en voeg daarbij zout, peper, paprikapoeder, kerriepoeder,... alles wat moeders in huis heeft. Ik voeg de vloeibare massa, met de poedertje aan mijn goed gedroogde bolies. Ik stop de bolies in een emmer en schud deze geduurende 5 min goed.

Na 30 min pak ik de emmer uit de vriezer en schud ik deze weer 5 min... de melk begint nu langzaam te bevriezen, en ik zet de emmer andersom in de vriezer..
Hans van Moorsel
Berichten: 712
Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
Locatie: Geldrop

14-12-2002 14:05

Richard,

waarom soaken? Soaken lijkt mij iets voor een neutrale readymade boilie. Je kan m.i.z. beter de kruiden die Johan al noemt rechtstreeks door je droge mix mengen. Vooral paprika is een goeie!

Met kruidige groet,

Hans
Gebruikersavatar
richard van der vliet
Berichten: 748
Lid geworden op: 11-10-2002 02:00
Locatie: Delfzijl

14-12-2002 19:34

hans,
ik soak ze om ze net ff dat extra'tje mee te geven, wat mij in de winter best belangrijk lijkt.

mvgr Richard
Plaats reactie