Remco Kulk schreef:Volgens mij snap je hem niet helemaal Emilio.
Wat klaas in mijn optiek bedoelt is dat een boilie van een tientje de kilo niet per se beter is dan een
boilie van 3 euro de kilo.
Ik lees het toch anders. Ik lees dat Klaas zegt dat kwaliteit het uitgangspunt moet zijn en niet prijs. Volgens mij blijkt uit voorgaande dat hij vindt dat voor een dergelijke prijs geen fatsoenlijke bol te maken is. Ik denk dat hij daar een best oordeel in kan geven gezien zijn ervaring en samenwerking met Jacco Noordermeer, maar dat is niet het punt.
Het uitgangspunt van ultieme kwalitiet is allemaal leuk als je budget toerijkend is om een high end bol aan te schaffen, maar er zijn ook zat mensen waar dat niet het geval voor is. Dan zijn dit soort alternatieven zeer welkom, mits je er mee vangt en er geen schade aan de vis wordt toegebracht. Zou leuk zijn als er meer dan de eigen situatie in acht wordt genomen, dit komt zo elitair over.
Mocht ik het verkeerd geïnterpreteerd hebben hoor ik het graag van Klaas, komt wel vaker voor dat ik hem niet helemaal volg.