Wie heeft tips voor mij om zelf een flavour te maken.
ik heb nog plm kilo robin red liggen,bloed meel vleespoeder hoe zou ik dit tot een flavour kunnen omtovereren???
Bernd-Guido
flavour maken
- shiffrin lugten
- Berichten: 650
- Lid geworden op: 21-03-2010 10:06
- Locatie: Ultimate cheyenne
En waarom moet dat een flavour worden? Als je het in je boilie verwerkt dan smaakt ie er toch al naar?
Een karper in de morguh is een dag zonder zorguh
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Een flavour zoals we in de karpervisserij gebruiken is hoog geconcentreerd. Wordt lastig denk ik zo.
Een dip is een ander verhaal...
Een dip is een ander verhaal...
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
- Bram Jansen
- Berichten: 30
- Lid geworden op: 16-12-2012 21:04
- Locatie: Munstergeleen
Carpgroup MG
2013: 5 karpers, 1 brasem, 0 snoek.
2013: 5 karpers, 1 brasem, 0 snoek.
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Daaro dip dus... Is ie trouwens nog wel actief hiero
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
- Bas Jansen2
- Berichten: 39
- Lid geworden op: 08-11-2012 18:27
- Locatie: Doorwerth
Je zou het kunnen "inkoken" om er een dip van te maken....
Inkoken
Het verhitten van een vloeistof in een open pan met als doel de smaak te concentreren en de hoeveelheid te verminderen doordat een deel van de vloeistof verdampt. Deze techniek wordt toegepast bij o.a. de bereiding van fonds, glaces en sauzen
se vis pacem para bellum
Stand 2013:
Spiegel: 3
Schub: 7
Gras: -
Brasem: 25
Zeelt: 6
Blanks: teveel...
Stand 2013:
Spiegel: 3
Schub: 7
Gras: -
Brasem: 25
Zeelt: 6
Blanks: teveel...