Stomen / Koken .....
Volgens mij zijn veel zaken al gezegd, maar is de uitkomst op zijn minst vaag.
1. Wat er niet uit lekt tijdens koken hoef je er ook niet in te stoppen, lees kosten reductie qua toevoegingen.
2. Vangkracht zit blijkbaar geen verschil in, alhoewel ik mij kan voorstellen dat sommige toevoegingen na (te lang / te heet) anders smaken / ruiken dan je zou denken.
3. Meeste klanten vragen er niet naar, lees maakt het niets uit, zolang hu bolleke maar vangt.
4. Koken is een veel lagere investering dan 'goed' stomen of low temp garen.
5. We weten allemaal dat de stek VEEL belangrijker is dan het voer. Iedereen heeft wel een ervaring dat de vissen op stek 1 wel beten maar op stek B niet terwijl de afstand tussen de hengels niet zo'n invloed zou mogen hebben. Denk hierbij aan iets (on)dieper, net wel / niet in de schaduw etc.
Dit allemaal meenemende denk ik dat jij ook een beetje zakelijk moet zijn en die bende gewoon moet gaan koken
![:-)](./images/smilies/icon_smile.gif)