Cor Nannings schreef:Je zal je het toch meemaken, alle ''vissen hoge bloedruk''
CN
Trek je de haak eruit, dikke spuiter...
Zo, opzouten allemaal..
Cor Nannings schreef:Je zal je het toch meemaken, alle ''vissen hoge bloedruk''
CN
Henk ter Maat schreef:Zout verdampt niet, het water wel.
Water zal op den duur alleen maar zouter worden.
Afbreekbaar is het ook al niet.
ben scholten schreef:is henk een wetenschapper dan?
robert smith schreef::) Ongezouten meningen, zout, niet anno 2011/2012! Zout aanwezig in diverse bodem lagen van de aarde, zo ook dus in het grondwater van nature? Zout ook wel verwerkt door de mix door de zelf draaier al jaren, particles pva vriendelijk, zout ook wel gebruikt voor het conserveren van je freezers? Allemaal vragen, waarom dat steenzout bij gering gebruik zoveel schade kan berokkenen???
mvg.
Haliet, ook steenzout genoemd, is een mono-mineraal, bestaande uit het zuivere natriumchloride, dat net als ons klassieke keukenzout, de chemische samenstelling NaCl heeft.
michel Tja schreef:advies van 300 gram per 24 uur per stek....
ben scholten schreef:is henk een wetenschapper dan?
James warner schreef:Nou weet ik niet precies hoe gevaarlijk het goedje kan zijn, maar weet wel dat vissers gevaarlijke hoeveelheden kunnen voeren. Boilies of steenzout dat maakt verder niet uit.