Boterzuur of (n-)Butyric acid is een verbinding met een kookpunt van 163.5 °C. Veel ervan zal bij het koken dus niet zo maar verdampen. Het kookpunt van boterzuur verandert niet als Nutrabaits een iets andere kwaliteit aanbiedt. Maar hun hexanoic acid of caproic acid is gewoon een heel andere verbinding en dus geen boterzuur. Kookpunt is met 205 °C wel ietsje hoger. Daarmee is ook alles gezegd.
Boterzuur wordt bij -4,26 °C vloeibaar trouwens. Dus boterzuur in poedervorm kan niet (zie TS in 2010).
Groet, Kees
BOTERZUUR?????
- Kees Ouwehand
- Berichten: 11597
- Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
- Locatie: Nederland
===== Zen en de kunst van het karperen ======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
Ik neem aan dat je bedoelt stolt ?
Laatst gewijzigd door Kees Ouwehand op 29-11-2011 15:12, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Overbodige quote verwijderd.
Reden: Overbodige quote verwijderd.
-
- Berichten: 469
- Lid geworden op: 29-04-2010 05:43
Dag voor het vissen even sprayen.
- Kees Ouwehand
- Berichten: 11597
- Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
- Locatie: Nederland
mark berk schreef:Ik neem aan dat je bedoelt stolt ?
Nee. Geen verschil namelijk. Water smelt of bevriest bij 0 °C. Boterzuur dus bij -4.26 °C. Dus stel dat je poeder hebt, dan wordt dat vloeibaar bij kamertemperatuur. Quote wordt zo wel heel erg onnodig.
Groet, Kees
===== Zen en de kunst van het karperen ======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
Ok. "Boterzuur wordt bij -4,26 °C vloeibaar trouwens." dus zit in je vriezer een zak bevroren ijsbollen met onderin een laagje vloeibaar boterzuur..? bedoelde btw. bevriezen ipv stollen..
Poedervorm : (geen ervaring mee) is dat het restproduct wat over blijft of 'een poeder' waar boterzuur aan is toegevoegd?
Kan iemand mij wat meer vertellen over het 'nieuwe' zuur van nutra?
- James warner
- Berichten: 1241
- Lid geworden op: 23-09-2009 20:08
- Locatie: Zuid West Nederland
mark berk schreef:Ok. thx. Word weer ff. snuffen en proeven? op zwolle.
Heb btw. klein beetje boterzuur geproefd , smaakt stuk minder goor dan t ruikt ..
Jij spoort niet
ONDER WELK SCHRIFT????
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
-
- Berichten: 102
- Lid geworden op: 17-04-2008 21:31
Heeft er iemand ervaring met pop-ups na te flavouren met boterzuur? Ik heb een potje pop ups staan en een flesje boterzuur, maar ben op zoek naar de hoeveelheid die ik er bij kan doen zonder dat het de karper zal afstoten.
Het is de bedoeling om de pop-up als single aan te bieden.
Het is de bedoeling om de pop-up als single aan te bieden.
- James warner
- Berichten: 1241
- Lid geworden op: 23-09-2009 20:08
- Locatie: Zuid West Nederland
Potje leegmaken en dan een klein laagje water erin. 1 ml boterzuur erin verdunnen en goed schudden. Daarna pop ups erin en goed schudden en laten intrekken. Daarna overtollige vloeistof eruit gieten. Op deze manier heb ik gewoon gevangen.
ONDER WELK SCHRIFT????
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?