Hallo,
IK heb laatst tijgernoten 48 uur geweekt en iets meer dan een uur gekookt en toen weg gezet in het kookvocht. Ik heb er nog wat suiker aan toegevoegd tijdens het koken. Nu slijmen mijn tijgernoten goed, maar er zit ook schuim op, ik weet niet of dat zo hoort? Want ik heb dat volgens mij niet eerder gehad, dat schuim.
Ik hoop op een snel antwoord.
Mattijn
probleem met tijgernoten (SPOED)
-
paul te wierik
- Berichten: 779
- Lid geworden op: 19-06-2010 18:20
Onderdeel van het gistingsproces....?
Skp twentekanaal. Meld je vangsten terug!!
google en gij zult vinden....
google en gij zult vinden....
-
martijn van den Haak
- Berichten: 202
- Lid geworden op: 11-08-2006 09:34
maakt niet uit, gewoon mee vissen
-
mattijn brinkhof
- Berichten: 299
- Lid geworden op: 12-04-2010 17:38
Oke, bedankt voor de antwoorden
-
mattijn brinkhof
- Berichten: 299
- Lid geworden op: 12-04-2010 17:38
Oke. Ik weet genoeg
Maakte me beetje zorgen erover omdat ik het de vorige keer niet had gezien bij de tijgernoten, die schuim. Wel die slijm.
Maakte me beetje zorgen erover omdat ik het de vorige keer niet had gezien bij de tijgernoten, die schuim. Wel die slijm.
-
Leon Van Kooten
- Berichten: 162
- Lid geworden op: 04-01-2008 12:19
- Locatie: krimpen aan den ijssel
- Contacteer:
tip doe tijdens de week al suiker bij de noten dit zorgt ervoor dat je noten nog beter gaan slijmen.













