400gr vismeel
300g trouvit
100g Robin red
100g maismeel (fijn poeder)
100g griesmeel
Eieren
10ml mosselflavour
Wat denken jullie? Robin red niet aan de te hoge kant? Zou ik hier nog sardineolie aan toevoegen?
boilies
-
- Berichten: 63
- Lid geworden op: 31-08-2010 20:15
- Locatie: W-Vlaanderen België
Laatst gewijzigd door Dieter Degryse op 02-09-2010 12:16, 1 keer totaal gewijzigd.
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
Ik zeg: die whisky lekker zelf opdrinken!!
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
En doe er gerust eerst de aardbei en frambozen flavour in voor je het opdrinkt..proost Dieter
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
-
- Berichten: 183
- Lid geworden op: 10-08-2008 07:39
Maar dan wel een echte whiskey dus een whisky. En dan niet die goedkope blended rommel van een tientje maar een beetje een goeie single malt van een jaar of 15 oud. En dan zou ik de tabasco vervangen door Vitamealo Milk Powder dan krijg je een lekkere whiskycreme...
Maar nu ff zonder dollen. Pas op met de tabasco 20 ml is 1/3 flesje. Dat moet je eens door een kilo eten van jezelf kwakken en dan gaan eten. Ik zeg bier erbij. En de volgende dag nat wc papier anders brand je aars weg.
En in plaats van whisky kan je ook dit nemen:
whisky ultra essence
Maar nu ff zonder dollen. Pas op met de tabasco 20 ml is 1/3 flesje. Dat moet je eens door een kilo eten van jezelf kwakken en dan gaan eten. Ik zeg bier erbij. En de volgende dag nat wc papier anders brand je aars weg.
En in plaats van whisky kan je ook dit nemen:
whisky ultra essence
-
- Berichten: 63
- Lid geworden op: 31-08-2010 20:15
- Locatie: W-Vlaanderen België
dacht ook al van die tabasco.
had dit recept van iemand die me wijsmaakte om er 250 ml per kg in te gooien...
gaan die boilies niet te slap worden van enkele uren in whisky gedrenkt te zitten?
whisky ultra essence = flavour?
had dit recept van iemand die me wijsmaakte om er 250 ml per kg in te gooien...
gaan die boilies niet te slap worden van enkele uren in whisky gedrenkt te zitten?
whisky ultra essence = flavour?
-
- Berichten: 63
- Lid geworden op: 31-08-2010 20:15
- Locatie: W-Vlaanderen België
ja linkje gezien.
Zou ik nog een sweetner nodig hebben hierin?
Zou ik nog een sweetner nodig hebben hierin?
- Dries Jacke
- Berichten: 2360
- Lid geworden op: 01-04-2007 09:29
- Locatie: Friesland
waarom de wiskey niet door je eieren heen, de alcohol gaat eruit tijdens het koken maar de smaak blijft achter. ik denk dat de tabasco veel smaak aan je boilie ontneemt.
recept 2, je hebt veel te weinig binders en uitharders in je mix, dat gaat niet werken.
recept 2, je hebt veel te weinig binders en uitharders in je mix, dat gaat niet werken.
-
- Berichten: 1476
- Lid geworden op: 17-11-2009 22:25
Die eerste, zou ik maar in de ton gooien, is echt niks!
De tweede:
500 gram Trouvit
100 gram krill meel
100 gram Sprayfo lam
100 gram griesmeel
100 gram tarwebloem
100 gram Robin red
Flavours overbodig, daarvoor dient de Robin red.
Heb je een heel goede bol, die denk ik genoeg binding en uitharding zal hebben.
Vangstgarantie kan ik er helaas niet bij geven, maar als je hier niets mee vangt….
De tweede:
500 gram Trouvit
100 gram krill meel
100 gram Sprayfo lam
100 gram griesmeel
100 gram tarwebloem
100 gram Robin red
Flavours overbodig, daarvoor dient de Robin red.
Heb je een heel goede bol, die denk ik genoeg binding en uitharding zal hebben.
Vangstgarantie kan ik er helaas niet bij geven, maar als je hier niets mee vangt….