hallo iedereen.
ik ga visboilies maken..
ik denk om met visboilies te beginnen vissen vanaf juni, & dat het misschien best is, dat ik daavoor nog even met mijn birdfood vis
goede keuze of niet?(:
bedankt voor de antwoorden.
visbol
-
- Berichten: 78
- Lid geworden op: 03-02-2010 00:51
Kan je doen! Verstandige keuze omdat iedereen in de zomer overgaat op zoet,
Je zou bijv ook zelf een birdood vismeel bol kunnen maken
Mvg,
Je zou bijv ook zelf een birdood vismeel bol kunnen maken
Mvg,
Moeders vond mij te dik , maar na mijn eerste 30er werd ik tot model uitgeroepen.
je keuze om een rubriek te kiezen is alvast de mist in gegaan
hoop dat je volgende keuzes van een betere kant zijn
hoop dat je volgende keuzes van een betere kant zijn
http://www.jercin-baits.nl
YOU, need THE balls to catch !!
http://www.rtvhengelsport.nl/
For all YOU'RE supplies
YOU, need THE balls to catch !!
http://www.rtvhengelsport.nl/
For all YOU'RE supplies
- jasper van gelderen
- Berichten: 625
- Lid geworden op: 25-09-2009 17:04
- Locatie: wamel
whaha dacht ik ook al aan ja
groeten, jasper
"There Are No Shortcuts To A Place Worth Being"
"There Are No Shortcuts To A Place Worth Being"
- James warner
- Berichten: 1241
- Lid geworden op: 23-09-2009 20:08
- Locatie: Zuid West Nederland
Ook een vismeelbol kun je zoet maken door een goede sweetner of wat zoete ingredienten. Ook helemaal geen slechte keus wat Corne al aangaf.
ONDER WELK SCHRIFT????
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
-
- Berichten: 68
- Lid geworden op: 19-09-2009 10:17
- Locatie: Nieuwegein
25 % Soya.
25 % Maismeel
25 % Griesmeel
15 % LT/pre vismeel
10 % zaden/cede.
10 eitjes.
Gr.
25 % Maismeel
25 % Griesmeel
15 % LT/pre vismeel
10 % zaden/cede.
10 eitjes.
Gr.
- Ger Milius
- Berichten: 332
- Lid geworden op: 19-02-2008 19:29
- Locatie: Breda
- Contacteer:
Eeuhh ,Nick,
15% LT of 15% Pe maakt wel degenlijk een verschil in de boilie, ik neem aan dat je ergens pre digested vismeel bedoelt?
het een is wateroplosbaar het andere op lage temperatuur gekookt(gegaard).
ik zou dan 20% LT vismeel gebruiken met 10% gemalen vispellets en een flinke scheut maggi
wedden dat hij vangt
Ger
15% LT of 15% Pe maakt wel degenlijk een verschil in de boilie, ik neem aan dat je ergens pre digested vismeel bedoelt?
het een is wateroplosbaar het andere op lage temperatuur gekookt(gegaard).
ik zou dan 20% LT vismeel gebruiken met 10% gemalen vispellets en een flinke scheut maggi
wedden dat hij vangt
Ger
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het ook langs de waterkant
- Daaf Wolters
- Berichten: 4012
- Lid geworden op: 02-03-2003 01:00
- Locatie: Hengelo
Waarom zo veel basis? Ik zou daar graag het percentage vismeel flink opschroeven, ze mogen best merken dat het er in zit.
-
- Berichten: 68
- Lid geworden op: 19-09-2009 10:17
- Locatie: Nieuwegein
Is LT vismeel niet wateroplosbaar dan?
gr.
gr.
- James warner
- Berichten: 1241
- Lid geworden op: 23-09-2009 20:08
- Locatie: Zuid West Nederland
LT is voor zo'n 10% water oplosbaar.
ONDER WELK SCHRIFT????
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?