Geeft een flavour nou ook een zoete smaak aan je boilies of alleen maar een geur??????
mzl
Tim Beeren
- Tim Beeren
- Berichten: 529
- Lid geworden op: 29-07-2002 02:00
- Locatie: Overveen (vlak bij Haarlem)
- Contacteer:
Regen zijn de tranen van god, omdat hij geen karpervisser is...
- Tim Beeren
- Berichten: 529
- Lid geworden op: 29-07-2002 02:00
- Locatie: Overveen (vlak bij Haarlem)
- Contacteer:
onderwerp per ongeluk verkeerd
Regen zijn de tranen van god, omdat hij geen karpervisser is...
- Tim Beeren
- Berichten: 529
- Lid geworden op: 29-07-2002 02:00
- Locatie: Overveen (vlak bij Haarlem)
- Contacteer:
iemand enig idee?????
Regen zijn de tranen van god, omdat hij geen karpervisser is...
- Dennis van den Bogaert
- Berichten: 4400
- Lid geworden op: 25-02-2002 01:00
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
Tim,dat verschilt per merk eigenlijk.
De beste manier om er achter te komen is zelf voorzichtig te proeven.
Dennis
PS een flavour heeft in principe GEEN enkel nut als hij niet ook een smaakje heeft.....
De beste manier om er achter te komen is zelf voorzichtig te proeven.
Dennis
PS een flavour heeft in principe GEEN enkel nut als hij niet ook een smaakje heeft.....
PROUD TO HAVE BEEN A WATERLANDER
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
-
- Berichten: 212
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
- Locatie: Gouda
Tim,
Wil je een zoete smaak, neem basterdsuiker, wil je hartig, dan is er maggi geconcentreerde bouillon. Verder zijn alle mogelijke kruiden mogelijk om te varieren tussen zoet, zout en scherp.
Je kunt ook combineren.
Alle natuurlijke kruiden smaken en ruiken zoals ze smaken en ruiken.
Chemische flavours ruiken zoet en smaken bitter. Dan moet je er weer suiker bij doen om dat bittere weg te krijgen.
groeten,
Henrie
Wil je een zoete smaak, neem basterdsuiker, wil je hartig, dan is er maggi geconcentreerde bouillon. Verder zijn alle mogelijke kruiden mogelijk om te varieren tussen zoet, zout en scherp.
Je kunt ook combineren.
Alle natuurlijke kruiden smaken en ruiken zoals ze smaken en ruiken.
Chemische flavours ruiken zoet en smaken bitter. Dan moet je er weer suiker bij doen om dat bittere weg te krijgen.
groeten,
Henrie
-
- Berichten: 3083
- Lid geworden op: 03-04-2003 02:00
- Locatie: Barendrecht - Carnisselande
kheb weleens Octopus Squid liver geprobeerd