ik zag laatst een filmpje die liet zien voor beginners om bolieis te draaien maar in plaats van eiren deet hij water er in en ging het koken 
heeft er iemand er varing mee.
volgens mij harden ze dan niet uit of licht dit aan je mix??
martin trip
            
			
									
									
						geen eieren maar water
- 
				matthijs den Dunnen
 - Berichten: 996
 - Lid geworden op: 16-08-2006 15:37
 - Locatie: Hoog-blokland
 
ik heb het nooit geprobeerd.
maar als je even nadenkt dan snap jij tog ook wel dat je dan gewoon pellets krijgt.
waar is je hardmaker in de boilie??
je kunt wel met eipoeder draaien en dan wat water bijvoegen, is eignelijk hetzelfde als met eieren draaien.
mzzl
            
			
									
									
						maar als je even nadenkt dan snap jij tog ook wel dat je dan gewoon pellets krijgt.
waar is je hardmaker in de boilie??
je kunt wel met eipoeder draaien en dan wat water bijvoegen, is eignelijk hetzelfde als met eieren draaien.
mzzl
- stefan andriessen
 - Berichten: 1604
 - Lid geworden op: 07-10-2007 18:30
 - Locatie: gouderak zuidholland
 - Contacteer:
 
of als je ze wil koken dan krijg je een pannetje soep hahahha
wel leuk om bij te voeren trouwens krijg je echt van die hele grote wolken door het water heen
            
			
									
									wel leuk om bij te voeren trouwens krijg je echt van die hele grote wolken door het water heen
zal wel......!
						- robert van rijssel2
 - Berichten: 176
 - Lid geworden op: 10-09-2007 14:57
 - Locatie: nieuwerkerk aan den ijssel
 
ik heb het 1 keer gedaan boilies gedraait met water en dan in een andere bak boilies met eieren. toen ik ze had gekookt mertke ik geen verschil en tijdens het vissen ook niet maarjah het was op een water waar ze alles pakken wat maar eetbaar is meschien werkt het op grotere wateren wel niet dat weet ik niet
            
			
									
									
						- 
				janwillem hilverts
 
Je hebt tegenwoordig wel tientallen ingredienten die hardmakers zijn.
Hele bekende zijn de caseine varianten, lactalbumine etc..
Hiermee heb je dus al hardmakers! Had je kunnen wetren als je boilies maakt!
Daarnaast heb je nog diverse ingredienten die tegenwoordig vervangers voor eieren zijn.
Denk aan plasma en nog wat andere ingredienten!
Deze moet je in een bepaalde hoeveelheid toevoegen en dan je mix met eieren aanmaken.
Krijg je dezelfde hardheid en heb je GEEN pellets!
Gebruik de zoekfunctie eens, vind je wel meer dan genoeg informatie hoe het moet en welke ingredienten je
moet gebruiken
            
			
									
									
						Hele bekende zijn de caseine varianten, lactalbumine etc..
Hiermee heb je dus al hardmakers! Had je kunnen wetren als je boilies maakt!
Daarnaast heb je nog diverse ingredienten die tegenwoordig vervangers voor eieren zijn.
Denk aan plasma en nog wat andere ingredienten!
Deze moet je in een bepaalde hoeveelheid toevoegen en dan je mix met eieren aanmaken.
Krijg je dezelfde hardheid en heb je GEEN pellets!
Gebruik de zoekfunctie eens, vind je wel meer dan genoeg informatie hoe het moet en welke ingredienten je
moet gebruiken













