En wat als ik ze al is eerder in de vriezer heb gedaan, kan ze moeilijk weer invriezen lijkt me. En invriezen doen jullie dat met of zonder kookvocht..? maar er zijn toch wel iets van conserveer middelen wat je gewoon bij de emmer kan gooien waar de noten inzitten lijkt me...?
Sorry hoor moet ff reageren als je nu zo'n bulk van dat spul maakt, dan splits je het gewoon op voor de vis beurten die jij maakt, zakjes emmers en weet ik allemaal wat. dan in de vriezer...
Visten we allemaal alleen maar met freezerbaits.......volgens mij zit er in de shelf life producten nog voldoende conserveermiddel (anti schimmel)!
Planning omtrend je vissen is een belangrijke factor om je aas vers te houden.
Als ik ga voeren of vissen dan neem ik mijn 10liter emmer in de ochtend uit de vriezer. In de avond schud ik alle ontdooide nootjes eruit. Dit wordt tot een bepaald gewicht of volume aangevuld met pellets en of bevroren boilies.
De rest zet ik weer terug in de vriezer. Dit is altijd nog een klomp welke bevroren is en is dus niet onderhevig aan bederf.
Heb ik dan echt te weinig noten om te voeren dan beitel ik er nog wat extra nootje vanaf. Ik voer liever met bevroren nootjes dan met nootjes welke vele uren lauwwarm zijn.
Delen invriezen voldoende voor vis sessies is idd ook een goede optie, of je nu met boterhamzakjes werkt of kleine emmertjes maakt niet uit....
Voeg inderdaad geen conserveermiddel toe aub!
Voor tijgernoten, pellets en Amiaud Peche komt u via deze link snel bij aasvoorkarpers.nl http://www.aasvoorkarpers.nl