voor mezelf natuurlijk
lekkere stukjes malse rollade, vergezeld door verse sperziebonen met daarnaast een erwten/wortelen melange die speels contrast maken met de half vast kokende voorjaarsbinten. dit alles afgetopt met een
pittige knoflooksaus en verse peperroomsaus.
alles gecombineerd met een lichte alcoholische versnapering op basis van gersten, mout en hop
GET ME HOOKED !
het beste voer voor vanavond
- Eric Reeuwijk
- Berichten: 284
- Lid geworden op: 12-05-2007 10:53
- Locatie: Utrecht
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.
- daan biemans
- Berichten: 636
- Lid geworden op: 10-10-2007 21:52
- Contacteer:
Gewoon genieten
- Stef Jansens
- Berichten: 978
- Lid geworden op: 09-02-2007 21:59
hoe lang moet je sperziebonen laten staan voor ze gaan slijmen?
bij mij gaan ze maar niet slijmen en ik neem aan dat dat het lekkerst is toch?
bij mij gaan ze maar niet slijmen en ik neem aan dat dat het lekkerst is toch?
M.v.g Stef Jansens
- stefan andriessen
- Berichten: 1604
- Lid geworden op: 07-10-2007 18:30
- Locatie: gouderak zuidholland
- Contacteer:
istie rolade van mainline???
volgens mij wel ze hebbe ook van die flesse jus: soak nog wat ofzoiets
volgens mij wel ze hebbe ook van die flesse jus: soak nog wat ofzoiets
zal wel......!
Dat is POT/BLIK groente Glaas, bejaardenvoer noemen ze het ook wel. Je kunt het namelijk door een rietje naar binnen zuigen en kauwen is niet noodzakelijk.
Tip: Varkenshaasje gevuld met een farce van champignons, bos ui en zongedroogde tomaatjes omwikkeld met katenspek. Even aanbakken voor de kleur en minuutje of 8 nagaren in de oven. Serveer daar verse sugarsnaps bij, lekker gestoomt met een klontje gezouten roomboter en een snufje vers geraspte nootmuskaat en nieuwe oogst Maroc aardappeltjes.
Bon apetit
Tip: Varkenshaasje gevuld met een farce van champignons, bos ui en zongedroogde tomaatjes omwikkeld met katenspek. Even aanbakken voor de kleur en minuutje of 8 nagaren in de oven. Serveer daar verse sugarsnaps bij, lekker gestoomt met een klontje gezouten roomboter en een snufje vers geraspte nootmuskaat en nieuwe oogst Maroc aardappeltjes.
Bon apetit
- Martin Beek
- Berichten: 813
- Lid geworden op: 14-03-2003 01:00
- Contacteer:
Mooie presentatie! Je ziet de rig niet eens!
- pim starreveld
- Berichten: 897
- Lid geworden op: 22-09-2005 10:00
- Locatie: zaandam
Ik zou er zelf met een pop-up aardappel op vissen
- Martin Beek
- Berichten: 813
- Lid geworden op: 14-03-2003 01:00
- Contacteer:
waarom maak je geen gebruik van attractieve jus?
- Raymon Verkaik
- Berichten: 123
- Lid geworden op: 14-02-2008 22:05
- Locatie: Gelderland/Betuwe
Pff 11 van die grote zetmeel klonten bah bah!!! Ik lust zelf wel aardappels beter gezegd ik eet ze wel maar hoef ze eigenlijk niet. En zoveel hoef ik er echt niet op mijn bord. 4 a 5 halfjes is zat voor mij. Ik schep wel een lepel groenten extra op
Ik laat me niet opjagen. Ik ben aan het werk en niet op de vlucht. !!!
- vinnie kuiper
- Berichten: 861
- Lid geworden op: 16-06-2004 12:06
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
altijd zorgen voor extra aardappalen, je zal maar ff willen pennen...
gr vin
gr vin
Ja je zal maar willen pennen
Dan doen we het met hennep/kikkererwten
Of 1 of andere shitzooi dat ik alemaal bij elkaar gooi tijdens het pennen
Nick
Dan doen we het met hennep/kikkererwten
Of 1 of andere shitzooi dat ik alemaal bij elkaar gooi tijdens het pennen
Nick