iedereen kent de bekende spullen zoals robin red , knoflook poeder enzo
ben benieuwd wat jullie nog meer gebruiken om je aas en eigen identiteit mee te geven .
je boilie en eigen identiteit geven
-
- Berichten: 524
- Lid geworden op: 20-10-2007 15:57
- Locatie: ter apel
- Contacteer:
Laatst gewijzigd door henry hummmel op 20-01-2008 10:22, 1 keer totaal gewijzigd.
- Douwe Bijlsma
- Berichten: 8217
- Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
- Locatie: Leeuwarden
Zomaar drie: mosselvlees uit de blender, ossenstaartsoep, vis uit blik.
Vissen is een hobby, geen religie!
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Dat zijn drie hele mooie Douwe.
Ik ga de eerste ook maar weer eens gebruiken, mijn boilies verkeren namelijk sinds twee jaar in een indentiteitscrisis.
Ik ga de eerste ook maar weer eens gebruiken, mijn boilies verkeren namelijk sinds twee jaar in een indentiteitscrisis.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- janieck spithoff
- Berichten: 1295
- Lid geworden op: 13-03-2007 21:30
- Locatie: leeuwarden
- Contacteer:
Wat houd dat in? Mosselvlees uit blender?
Mvg, Janieck
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Wat denk je zelf Janieck?
Probeer het 's, wel in de schuur doen anders hang je de rest van de week zelf te luchten in dat onderkomen.
Probeer het 's, wel in de schuur doen anders hang je de rest van de week zelf te luchten in dat onderkomen.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- janieck spithoff
- Berichten: 1295
- Lid geworden op: 13-03-2007 21:30
- Locatie: leeuwarden
- Contacteer:
Sorri Henk,
Maar ik weet niet wat een blender is, en gaat dat mossel niet snel schimmelen in de bolie
Maar ik weet niet wat een blender is, en gaat dat mossel niet snel schimmelen in de bolie
Mvg, Janieck
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Keuken machine, staafmixer enz enz..
Als het goeie zijn gaan ze juist wel schimmelen in een boilie..
Als het goeie zijn gaan ze juist wel schimmelen in een boilie..
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- janieck spithoff
- Berichten: 1295
- Lid geworden op: 13-03-2007 21:30
- Locatie: leeuwarden
- Contacteer:
Hmmmm, als ik bijvoorbeeld visresten in mijn bolie verwerk (ik doe er nu trashy in) moet ik dat dan eerst ook laten drogen ofniet??
Mvg, Janieck
- Hans Brinkel
- Berichten: 5271
- Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
Henk ter Maat schreef: mijn boilies verkeren namelijk sinds twee jaar in een indentiteitscrisis.
Niks van gemerkt hoor met die laatste sessie...
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Ja Janieck, gewoon een paar dagen laten drogen.
Hans,
dat was meer 'geluk dan wijsheid'.
Riviervissen zijn dol op crisisbollen, hoewel...de basis lag heel dicht bij de "Amelie" boilie en ik kan het niet helpen dat jij daarvan tien kilo erdoor jaagt binnen twee jaar!
Hans,
dat was meer 'geluk dan wijsheid'.
Riviervissen zijn dol op crisisbollen, hoewel...de basis lag heel dicht bij de "Amelie" boilie en ik kan het niet helpen dat jij daarvan tien kilo erdoor jaagt binnen twee jaar!
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
-
- Berichten: 1188
- Lid geworden op: 18-04-2006 19:09
- Locatie: nomaad
Je bedoelt waarschijnlijk trassi janieck, dat is van garnaal. In de
hengelsportzaak het het dan opeens belachan powder
hengelsportzaak het het dan opeens belachan powder
PR Schub: 2,001 kilo
PR Spiegel: 2,003 kilo
PR Spiegel: 2,003 kilo
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Janieck,
Trassi is gemalen garnalenpasta, ook als blokjes verkrijgbaar bij Albert Heijn.
En niet eerst drogen dat spul, gewoon door het deeg draaien.
De boilie wel een dag of drie laten drogen.
Trassi is gemalen garnalenpasta, ook als blokjes verkrijgbaar bij Albert Heijn.
En niet eerst drogen dat spul, gewoon door het deeg draaien.
De boilie wel een dag of drie laten drogen.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.