Ik ben hier als nieuweling al goed onthaald en heb hier al heel wat bruikbare tips gevonden. Ook werd ik op mijn voorgaande vragen al goed geholpen.
Zoals het een goede karpervisser betaamt, zou ik ook graag aan de slag gaan om zelf boilies te maken.
Ik heb de zoekfunctie hier al gebruikt en heb al heel wat bruikbaars gevonden. Na wat zoektochten op google, ben ik ook tot de conclusie gekomen dat kemp vrij vaak wordt vergeten en volgens sommige toch echt ook wel een geliefkoosd voer is voor de karper.
Daarom had ik graag kempboilies gemaakt maar heb er niet echt een recept voor gevonden (tenzij ik er heb over gekeken).
Ik speelde met het idee om de kemp eerst te roosteren in een pan of een klein oventje (liefst buiten want het zou naar het schijnt nogal geurig zijn?

Dan heb ik alvast men gemalen kemp. Misschien geen slecht idee om dit ook nog aan te lengen met gemalen maïs? .
Ik dacht dat gemalen mais ook een redelijk bindende eigenschap had?
Zoals ik hier meermaals heb gelezen; 4 eitjes per 500gr mengeling.
Zouden deze 3 ingrediënten reeds volstaan of hoort er volgens jullie nog wat bij?
alvast dank bij voorbaat.
groetjes,
Jo
p.s.
Als het weer wat meezit dit weekend, ga ik ze alvast testen en zal ik zeker een (foto-)verslag uitbrangen.
