beste Dayo,
khad eerst veel zin om te antwoorden op jouw manier.
maarja kzal dat maar niet doen!
kijk eens wat ik hier vind in de topic Mededelingen:Informatief aas overzicht
PINDA’S
* Pinda's dienen minimaal 1 uur gekookt worden i.v.m. blauwzuur
* Pinda's dienen voor geweekt te worden, ik prefereer 48 uur
* Pinda's dus nooit ongekookt/ongeweekt gebruiken
* Gebruik verse pinda's. Pinda's die beschimmelt zijn moet je dumpen
* Pinda's kunnen na het vissen gewoon ingevroren worden
* Gebruik bij instant sessies Arachide of peanut oil van Carpcollector, dit is zeker een meerwaarde in de zomer
* Het hele jaar door te bevissen
* Pinda's zetten uit, dus na de kook zet ik ze meestal nog een halve dag weg.
* Pinda's zijn ideaal in combinatie met attractoren zoals knoflook, kerrie, paprika kruiden
* Let op met voeren, grote hoeveelheden pinda's kunnen schadelijk zijn
* Grote vliespinda's krijgen bij mij de voorkeur
* Pinda’s inzetten op wateren waar er nooit mee gevist wordt kan heel goed, maar een opstart tijd is aan te bevelen
* Pinda’s gaan per 25 kilo voor de prijs van 40 euro