ik heb net me kikkererwten gekookt, maar nu kwam er onder het koken een rare witte schuim laag over het water heen, hoort dat?
ik heb ze 24 uur laten weken en toen een kleine 20 minuten gekookt.
dit is de witte laag[/list]
rare witte laag
De ene keer heb je dat we, de andere keer niet.
Vaak als je bijv wat suiker oid door je water mengt krijg je dit. Maar kan ook door de erwten zelf komen. Dit kan absoluut geen kwaad, dus maak je geen zorgen
Vaak als je bijv wat suiker oid door je water mengt krijg je dit. Maar kan ook door de erwten zelf komen. Dit kan absoluut geen kwaad, dus maak je geen zorgen
-
- Berichten: 399
- Lid geworden op: 19-08-2006 22:38
- Locatie: someren
Ik heb het ook wel eens. Ik dacht altijd dat het aan de houdbaarheidsdatum lag niet dat ze over de datum water maar wel bijna of zo
groeten DT
groeten DT
Als ze me missen.
Dan ben ik vissen.
http://www.carpproducts.nl neem een kijkje vele artikelen online voor mooie prijzen.
Dan ben ik vissen.
http://www.carpproducts.nl neem een kijkje vele artikelen online voor mooie prijzen.
- Hans Brinkel
- Berichten: 5271
- Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
Dat zijn de eiwitten, heb je ook als je pasta kookt of aardappels
heb je moeder maar eens met koken in de keuken
heb je moeder maar eens met koken in de keuken