TO THE BONE!!!!!!
- joris Leferink
- Berichten: 837
- Lid geworden op: 15-12-2002 01:00
- Locatie: Haaksbergen
omfg pijpbekje of niet
wat heeft zij er wel niet ingehad. polle bier ofzo
Groeten Joris
wat heeft zij er wel niet ingehad. polle bier ofzo
Groeten Joris
- martijn bunte
- Berichten: 1342
- Lid geworden op: 25-07-2006 16:22
- Locatie: ENSCHEDE
- Contacteer:
afspraakje met een neger
aldejekes loat goan!
- Cor Nannings
- Berichten: 1248
- Lid geworden op: 21-03-2002 01:00
- Locatie: Hoorn
Huh.....ééén ?
CN
CN
Unicorn Carp Fisching
- martijn bunte
- Berichten: 1342
- Lid geworden op: 25-07-2006 16:22
- Locatie: ENSCHEDE
- Contacteer:
okee zal eerlijk zijn een neger en ik
aldejekes loat goan!
- Cor Nannings
- Berichten: 1248
- Lid geworden op: 21-03-2002 01:00
- Locatie: Hoorn
Had ze voor jou zeker een olifant gepijpt
CN
CN
Unicorn Carp Fisching
- martijn bunte
- Berichten: 1342
- Lid geworden op: 25-07-2006 16:22
- Locatie: ENSCHEDE
- Contacteer:
kan nu natuurlijk heel stoer zeggen dat als ik hem op je hoofd laat vallen dat je dan platvoeten krijgt,maar laat ik dat maar niet doen
aldejekes loat goan!
- luuk schenkelaars
- Berichten: 1643
- Lid geworden op: 17-04-2002 02:00
- Locatie: Raamsdonk
Jahoo, Daluk wèr lekkr zuipn.
Lang leve CARNAVAL!
De stopzin van gisteravond was:
Ik Vreet je op, en poep je nóóit mee uit!
gegroet
Lang leve CARNAVAL!
De stopzin van gisteravond was:
Ik Vreet je op, en poep je nóóit mee uit!
gegroet
Karpervissen is net als..... .....vissen op karper
-
- Berichten: 1127
- Lid geworden op: 02-02-2006 21:50
jowwwwwww pielhaar ik moet toegeven jij bent ook echt een van de GEKSTE wat een bizar iets met dat sneeuw echt kicken to the bone hahahahahahihihihahahoppa gaaaaaan echt bizar ben je mooi man pijpen in de sneeuw!!!!!!!!!ttb.
........de zoveelstebaits
-
- Berichten: 676
- Lid geworden op: 24-05-2005 15:37
- Locatie: Twente.
gister avond zag ik ze vliegen
20 flugel ofzo en bier veeelll bier ,
en toen kwam er iemand aan met 82% uit tjechiieje en toen zag ik ze egt gaan,
Maar wel een supe avond :d
20 flugel ofzo en bier veeelll bier ,
en toen kwam er iemand aan met 82% uit tjechiieje en toen zag ik ze egt gaan,
Maar wel een supe avond :d
- pim starreveld
- Berichten: 897
- Lid geworden op: 22-09-2005 10:00
- Locatie: zaandam
- Michiel Pilaar
- Berichten: 962
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
- Locatie: Kapelle
- Contacteer:
BIATCH
En die Zeeuwse kut hond van de buren zit aan onze cavia !
KUT HE
En die Zeeuwse kut hond van de buren zit aan onze cavia !
KUT HE
Het leven is te mooi om er niet ten volle van te genieten!
- Gerard Brondijk
- Berichten: 1233
- Lid geworden op: 08-07-2006 08:57
- Locatie: Friesland
- Contacteer:
Michie, leuke cavia
KSN
Recept:
EEND MET WHISKY:
Bereidingswijze: Eend met whisky (mag ook kipfilet zijn)
Koop een eend van ongeveer I, 5 á 2 kg. Twee grote flessen Schotse whisky en Spekreepjes en een fles olijfolie.
De eend larderen en de binnenkant inwrijven met peper en zout.
De oven 10 minuten voorverwarmen op 180 graden.
Een longdrinkglas voor de helft vullen met whisky . De whisky opdrinken tijdens het voorverwarmen van de oven.
De eend op een vuurvaste schotel leggen en een tweede glas whisky inschenken.
Het tweede glas whisky opdrinken en de eend in de oven zetten............
Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en 2 graven vubben met Whisky.
De glaven opdrinken en de schelven van het eerste glay oprapen. Nog een halve glav insjenken en opdlinke.
Na een halve uur de oven opedoen om de eend te sjekkn.
Blandwondesjalf in de badkarnel ganaale en op de bovenkant van de Linke rand doen.
Nog twee glaven whiskey insjenke. De ove opedoen nadat et eerste glav leeg is en de sjotel vastpakke.
De blandwondesalf op de binnekant van de regte hand doen. Deend oprape.
Deend nog is oprapa en met handdoek de bwandwondesalt van deend vegen.
De hande ontvette met visky en de dube zalv veer oprape. Ut kapotte glazz opvege en deend terug in de hove doen.
De heend oprape en dove eers opedoen. De tweede fjes biski opedoen en ovejeindzette.
Opstjaan van de floer en et vet spek ondre kas vege. Nogis opstjaan van de floer en tochma blijve zit te.
De vjes op de gjond zette, Uide vjes djinke wande glave sjijn ob of kabot. Den ove afsjette,
de oge sljuite en omvalle.
EEND MET WHISKY:
Bereidingswijze: Eend met whisky (mag ook kipfilet zijn)
Koop een eend van ongeveer I, 5 á 2 kg. Twee grote flessen Schotse whisky en Spekreepjes en een fles olijfolie.
De eend larderen en de binnenkant inwrijven met peper en zout.
De oven 10 minuten voorverwarmen op 180 graden.
Een longdrinkglas voor de helft vullen met whisky . De whisky opdrinken tijdens het voorverwarmen van de oven.
De eend op een vuurvaste schotel leggen en een tweede glas whisky inschenken.
Het tweede glas whisky opdrinken en de eend in de oven zetten............
Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en 2 graven vubben met Whisky.
De glaven opdrinken en de schelven van het eerste glay oprapen. Nog een halve glav insjenken en opdlinke.
Na een halve uur de oven opedoen om de eend te sjekkn.
Blandwondesjalf in de badkarnel ganaale en op de bovenkant van de Linke rand doen.
Nog twee glaven whiskey insjenke. De ove opedoen nadat et eerste glav leeg is en de sjotel vastpakke.
De blandwondesalf op de binnekant van de regte hand doen. Deend oprape.
Deend nog is oprapa en met handdoek de bwandwondesalt van deend vegen.
De hande ontvette met visky en de dube zalv veer oprape. Ut kapotte glazz opvege en deend terug in de hove doen.
De heend oprape en dove eers opedoen. De tweede fjes biski opedoen en ovejeindzette.
Opstjaan van de floer en et vet spek ondre kas vege. Nogis opstjaan van de floer en tochma blijve zit te.
De vjes op de gjond zette, Uide vjes djinke wande glave sjijn ob of kabot. Den ove afsjette,
de oge sljuite en omvalle.
- Gerard Brondijk
- Berichten: 1233
- Lid geworden op: 08-07-2006 08:57
- Locatie: Friesland
- Contacteer:
enu deend dan ???
KSN
- Gerard Brondijk
- Berichten: 1233
- Lid geworden op: 08-07-2006 08:57
- Locatie: Friesland
- Contacteer:
b j van houten schreef:Uhh un jeend?
Hjeb je em nog gegjeten
KSN
- Gerard Brondijk
- Berichten: 1233
- Lid geworden op: 08-07-2006 08:57
- Locatie: Friesland
- Contacteer:
Einstein staat op een feestje, komt er iemand naar hem toe. Einstein vraagt hem: Wat is jouw IQ? 250, zegt de persoon. Dus begint Einstein te praten over kwantische natuurkunde, blackholes, singulariteit en ruimtetijd... Na een tijdje komt er een ander naar hem toe en Einstein vraagt hem ook: Wat is jouw IQ? 150, zegt de persoon. Dus begint Einstein te praten over Internationaal recht, ethische conflicten met genetische manipulatie... Iets later komt er weer iemand naar hem toe. Einstein vraagt: Wat is jouw IQ? 100, antwoord de persoon. Dus begint Einstein te praten over de regering, de lonen, en benzineprijzen... Nog iets later komt er weer iemand naar hem toe. Einstein vraagt: Wat is jouw IQ? 50, antwoord de persoon. Dus begint Einstein te praten over Idols, Big-Brother,Starmaker, Jouw vrouw, mijn vrouw... Komt er daarna nog iemand naar hem toe. Einstein vraagt: Wat is jouw IQ? 10, antwoord de persoon. Daarop vraagt Einstein hem: En? Beetje naar je zin bij fyenoord
KSN
- Hans Brinkel
- Berichten: 5271
- Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
Waarom die laatste zin nou eindigen met kleine letters...kan het niet lezen!!??
[quote]Daarop vraagt Einstein hem: En? Beetje naar je zin bij Feyenoord? quote]
[quote]Daarop vraagt Einstein hem: En? Beetje naar je zin bij Feyenoord? quote]
- Jeroen Neef
- Berichten: 1590
- Lid geworden op: 27-07-2004 23:46
- Locatie: Gilze
- Contacteer:
[size=18][/size]Jooooow, zeeuwen hier is tie hooooooor de import brabander en ttb-er to the bone. Neefie is in da house.
Vol gas wezen carnavallen. zaterdagavond: ZAT, zondagmiddag: ZAT.
Aankomende dinsdagmorgan vanaf 11:00 wijvensjouwen in Gilze.
Jiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaad!!! EO ouwe h.n.eeeeeeeeeeeer
Joooow piller, knetterzeeuw, hoe is tieieieieieieieieieieie.
Vol gas wezen carnavallen. zaterdagavond: ZAT, zondagmiddag: ZAT.
Aankomende dinsdagmorgan vanaf 11:00 wijvensjouwen in Gilze.
Jiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaad!!! EO ouwe h.n.eeeeeeeeeeeer
Joooow piller, knetterzeeuw, hoe is tieieieieieieieieieieie.
These balls are...To The Bone. http://www.ttbbaits.com
www. thegeckobrothers.sucks.nl
http://www.karperstudiegroep.nl
www. thegeckobrothers.sucks.nl
http://www.karperstudiegroep.nl
- dennis blokland
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 15-09-2006 12:12
- Locatie: hardinxveld giessendam
he neef
BIERTUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf
gr dennis
BIERTUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf
gr dennis
- Jeroen Neef
- Berichten: 1590
- Lid geworden op: 27-07-2004 23:46
- Locatie: Gilze
- Contacteer:
Hee dennis 'the nose cracker' wat een openbaring zeg hee dat kwo.
Was je met Jacco mee geweest naar het Kempisch?
Was je met Jacco mee geweest naar het Kempisch?
These balls are...To The Bone. http://www.ttbbaits.com
www. thegeckobrothers.sucks.nl
http://www.karperstudiegroep.nl
www. thegeckobrothers.sucks.nl
http://www.karperstudiegroep.nl
Ik heb liever stoofpotje,die krengen uit de oven zijn altijd zo droog.
CAMEL STEW
1 lg. camel
Salt and pepper to taste
Brown gravy (lots)
Cut camel into bite-size pieces. (This will take about 2 weeks.) Reserve the hump, you will need something to sit on. Add enough gravy to cover. Cook over kerosene fire about 1 week at 465 degrees.
If more than a caravan of bedouins is expected, add 2 rabbits, but do this only if necessary, as some do not like to find hare in their stew.
Vraag me alleen af of ik die kerosine ook kan vervangen voor Coleman vloeistof.
CAMEL STEW
1 lg. camel
Salt and pepper to taste
Brown gravy (lots)
Cut camel into bite-size pieces. (This will take about 2 weeks.) Reserve the hump, you will need something to sit on. Add enough gravy to cover. Cook over kerosene fire about 1 week at 465 degrees.
If more than a caravan of bedouins is expected, add 2 rabbits, but do this only if necessary, as some do not like to find hare in their stew.
Vraag me alleen af of ik die kerosine ook kan vervangen voor Coleman vloeistof.
- Raymond Mulder
- Berichten: 447
- Lid geworden op: 03-06-2006 07:42
- Locatie: Zuid Holland
Gevulde kameel? Hoe zou dat proefen?
- martijn bunte
- Berichten: 1342
- Lid geworden op: 25-07-2006 16:22
- Locatie: ENSCHEDE
- Contacteer:
zoet en sappig
aldejekes loat goan!
- Gerard Brondijk
- Berichten: 1233
- Lid geworden op: 08-07-2006 08:57
- Locatie: Friesland
- Contacteer:
Ik ga liever voor de gevulde vleermuis:
Recept uit Indonesie
Ingredienten
3 paniki (vliegende honden)
3 serehstengels
5 el plantaardige olie
1 daun pandan
1 bosje kemangi
0,5 l water
zout
santen kepala van 1 kokosnoot (ik gebruik zelf gewoon een blok santen)
Voor de kruidenpasta:
7 kemirinootjes
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
9 rawits
2 stukjes gember van 5 cm
1 stukje koenjit (geelwortel) van 3 cm
Bereiding
Wrijf de pasta-ingrediënten tot een kruidenpasta.
Maak de paniki schoon, snijd de vleugels er af en snijd vleugels en vlees in stukjes.
Knip het bovenste deel van de serehstengels, kneus en knoopde stengels.
Verhit de olie in een wadjan en fruit sereh en daun pandan 1 minuut. Kruidenpasta erbij en nog 3 minuten fruiten.
Doe de paniki en het bosje kemangi erbij en roerbak alles 3 minuten. Water erbij en zout naar smaak. Stoof dit alles ongeveer 15 minuten tot het vlees zacht is. Voeg de santen toe en stoof alles nog zo'n 10 minuten.
Verwijder voor het serveren het bosje kemangi.
Lekker bij de rijst.
(als je niet aan vleermuis kunt komen, kun je ook konijn gebruiken
Recept uit Indonesie
Ingredienten
3 paniki (vliegende honden)
3 serehstengels
5 el plantaardige olie
1 daun pandan
1 bosje kemangi
0,5 l water
zout
santen kepala van 1 kokosnoot (ik gebruik zelf gewoon een blok santen)
Voor de kruidenpasta:
7 kemirinootjes
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
9 rawits
2 stukjes gember van 5 cm
1 stukje koenjit (geelwortel) van 3 cm
Bereiding
Wrijf de pasta-ingrediënten tot een kruidenpasta.
Maak de paniki schoon, snijd de vleugels er af en snijd vleugels en vlees in stukjes.
Knip het bovenste deel van de serehstengels, kneus en knoopde stengels.
Verhit de olie in een wadjan en fruit sereh en daun pandan 1 minuut. Kruidenpasta erbij en nog 3 minuten fruiten.
Doe de paniki en het bosje kemangi erbij en roerbak alles 3 minuten. Water erbij en zout naar smaak. Stoof dit alles ongeveer 15 minuten tot het vlees zacht is. Voeg de santen toe en stoof alles nog zo'n 10 minuten.
Verwijder voor het serveren het bosje kemangi.
Lekker bij de rijst.
(als je niet aan vleermuis kunt komen, kun je ook konijn gebruiken
KSN