niels vanbaelen schreef:Toch is over nadenken om een handel in freezers te starten als ge de prijzen ziet. Milaar wa da ze daar voor durven vragen
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
bij een commercieel bedrijf zit er een heel traject bij aan vast voordat het in de winkel ligt. zo moeten er misschien wel 2 tot 5 handelaren er aan verdienen. en iedereen drukt er een euro of 2 bij op. dat maakt "merk" boilies duurder.
als je kijkt naar de aasboertjes her en der of producenten die rechtstreeks aan een winkel verkopen zijn in veel gevallen goedkoper omdat ze minder tussenstations hebben.
maar reken eens uit wat jij per uur verdient met je huidige loon en tel dat eens bij jou eigen boilie prijs op. bv je verwerkt 10 kg per uur en je verdient normaal 10 euro in het uur. betekend dat je boilie eigenlijk 1 euro duurder moet zijn per kilo.
nu doen we dat niet omdat het eigen tijd is. maar stel dat je voor een ander draait? dan wil je toch niet voor niets werken.
Met vriendelijke Groeten Daan