04-08-2006 12:25
En wat als je de gedachtengang omdraaid?
Eiwitten zijn herkenbaar door de karper dat is een feit.
In de zomer is de doorlooptijd vrij snel tot heel snel.
In de winter laag vet ivm verzadiging.
Als de eiwitten goed herkenbaar zijn waarom zou je dan minder eiwit gebruiken?
In de winter wel minder dan in de zomer zeg 20 - 30 % in de zomer gerust hoger tot 40 %
Vis met wat een vis aantrekt, is dat eiwit waarom zal je dan die waarde verminderen?
Het is wat Benny zegt, niet nalullen gewoon proberen wat op jou water of volgens jou het beste werkt.
Je kunt onmogelijk met het natuurlijke voedsel concureren dus die strijd hoef je niet aan te gaan.
Vis je op water waar het natuurlijke voedsel niet in voldoende mate voorkomt vraag ik mij af wat ik op dat water aan het doen ben.
Een ander profiteerd daarvan, het is maar wat je wilt.
Vissen is een hobby, geen religie!