Hoi,
ik heb de afgelopen paar dagen ineens weer een stoot inspiratie gekregen mbt het ontwerpen van boilies en aanverwante zaken.
Vandaar dus de pol met de vraag; gebrande en gemalen hazelnoten in de mix is het wat??
Vul je antwoord in, en post desgevraagd een reply met waarom het wel of niet wat is.
Graag ook met motivatie.
Ik ben zeer benieuwd naar de reacties!
Wat men ook zegt, ik probeer het wel toe te passen, maar misschien heeft iemand het al gedaan, en kan hij tips / richtlijnen geven.
Mensen die serieuze info hebben kan ik desgevraagd op de hoogte houden van de verrichtingen die ik ga doen met het spulletje.
Ik ben vooral op zoek naar info mbt dosering en combinatie's van andere grondstoffen!
MVrGr;
WouteRStegginK
gemalen hazelnoot als ingredient -> wie weet er meer van?
- Wouter Steggink
- Berichten: 521
- Lid geworden op: 02-10-2002 02:00
- Locatie: TwentuH
--
Om wat te lachen (iedere dag actueel):
FokkE&SukkE=@ http://www.foksuk.nl
Dringend gezocht: -> link naar een site met dagelijks een nieuwe DirKJaN strip!!!!
Om wat te lachen (iedere dag actueel):
FokkE&SukkE=@ http://www.foksuk.nl
Dringend gezocht: -> link naar een site met dagelijks een nieuwe DirKJaN strip!!!!
- Ray v/d Bos
- Berichten: 497
- Lid geworden op: 06-04-2002 02:00
- Locatie: Doesburg
Wouter
Ik gebruik ook Hazelnoten in 1 van mijn mixen, dit wel in combinatie met gemalen tijgers.
Vangsten zijn best wel goed vooral bij warme water temperaturen.
Wat ik wel doe , ik maak dit pas als er vraag naar is, anders wordt die zo ransig.
IK probeer zo veel er in te doen dat die draaibaar blijft, dus de hoeveelheid zal liggen aan de binding van je basismix. Ik zit ongeveer op zo'n 25 %.
Ik gebruik ook Hazelnoten in 1 van mijn mixen, dit wel in combinatie met gemalen tijgers.
Vangsten zijn best wel goed vooral bij warme water temperaturen.
Wat ik wel doe , ik maak dit pas als er vraag naar is, anders wordt die zo ransig.
IK probeer zo veel er in te doen dat die draaibaar blijft, dus de hoeveelheid zal liggen aan de binding van je basismix. Ik zit ongeveer op zo'n 25 %.
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
WoutuHR,
Heb wel eens Nutella erin gedaan, krijg je lekker zachte ballen van
Brasem was er gek op, beetje te gek.
Daarom ermee gestopt
3 biertjes hou je echter tegoed tot een lijfelijk treffen..
Heb wel eens Nutella erin gedaan, krijg je lekker zachte ballen van
Brasem was er gek op, beetje te gek.
Daarom ermee gestopt
3 biertjes hou je echter tegoed tot een lijfelijk treffen..
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
WOUTHUR!! gaan we nu de rollen omdraaien?
ik gaf jou de tip dus de 3 biertjes zijn voor mij
vroeger had ik hazelnoot paat ,dit is een pasta van pure hazelnoten die bv in crëme au beure ging voor hazelnoot gebak
dit spul bevatte geen suiker dus was het een mooi product voor de bollen
vet was het wel!
over vangsten kan ik je niet veel vertellen,in die tijd pakte ik alles wat maar voor handen was in de bakkerij
ik gaf jou de tip dus de 3 biertjes zijn voor mij
vroeger had ik hazelnoot paat ,dit is een pasta van pure hazelnoten die bv in crëme au beure ging voor hazelnoot gebak
dit spul bevatte geen suiker dus was het een mooi product voor de bollen
vet was het wel!
over vangsten kan ik je niet veel vertellen,in die tijd pakte ik alles wat maar voor handen was in de bakkerij
- Hans Brinkel
- Berichten: 5271
- Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
jacco noordermeer schreef:over vangsten kan ik je niet veel vertellen,in die tijd pakte ik alles wat maar voor handen was in de bakkerij
En nou niet meer zeker....
H B
- Wouter Steggink
- Berichten: 521
- Lid geworden op: 02-10-2002 02:00
- Locatie: TwentuH
haha Jacco,
ik heb het (ook) helemaal zelf bedacht tijdens m'n werk waar ik ineens in een walm van hazelnoot-lucht terecht kwam
Dat in die andere topic over cacao, en ook de hazelnoot, daarmee liep ik van de week ook al rond.
Maar ik ben nu al wat wijzer geworden over het oplosbaar maken van cacao! dat gaan ik zeker toepassen (moet ik alleen wat grondstof van de baas zien te kopen).
Enne, als HenK over de brug komt met die 3 bier, dan is er 1 voor jou.
Bedankt voor de tips HenK en Ray.
ik begin eens om te proberen om er ca 15 a 20% hazelnoot pasta in te draaien.
Kant en klare choco-pasta gaat er niet in, tenzij ik brasems wil slepen....
MVrGr;
WouteRStegginK
ik heb het (ook) helemaal zelf bedacht tijdens m'n werk waar ik ineens in een walm van hazelnoot-lucht terecht kwam
Dat in die andere topic over cacao, en ook de hazelnoot, daarmee liep ik van de week ook al rond.
Maar ik ben nu al wat wijzer geworden over het oplosbaar maken van cacao! dat gaan ik zeker toepassen (moet ik alleen wat grondstof van de baas zien te kopen).
Enne, als HenK over de brug komt met die 3 bier, dan is er 1 voor jou.
Bedankt voor de tips HenK en Ray.
ik begin eens om te proberen om er ca 15 a 20% hazelnoot pasta in te draaien.
Kant en klare choco-pasta gaat er niet in, tenzij ik brasems wil slepen....
MVrGr;
WouteRStegginK
--
Om wat te lachen (iedere dag actueel):
FokkE&SukkE=@ http://www.foksuk.nl
Dringend gezocht: -> link naar een site met dagelijks een nieuwe DirKJaN strip!!!!
Om wat te lachen (iedere dag actueel):
FokkE&SukkE=@ http://www.foksuk.nl
Dringend gezocht: -> link naar een site met dagelijks een nieuwe DirKJaN strip!!!!
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
http://www.ranson.be/producten.asp?Groe ... 2%7C9%7C37
hazelnootmeel geroosterd.....
drie bier erbij en hopsakee
hazelnootmeel geroosterd.....
drie bier erbij en hopsakee