specerijen (kruiden)
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Beste heren karpervissers,
welke specerijen (kruiden) gebruiken jullie het liefst?
ben er wel benieuwd naar
groetjes Mitsz
welke specerijen (kruiden) gebruiken jullie het liefst?
ben er wel benieuwd naar
groetjes Mitsz
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Ah, Nice Mitsz
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- Paul Wijnants
- Berichten: 214
- Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
Mitz,
ik gebruik regelmatig uienpoeder, anijspoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder.
Ook zakjes shoarmakruiden gaan regelmatig door mn bollen.
vooral uienpoeder, knoflookpoeder en shoarmakruiden geven een stevige geur aan mn boilies. Eventuele flavour voeg ik pas toe de dag voordat ik ga vissen/voeren.
groeten,
Paul
ik gebruik regelmatig uienpoeder, anijspoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder.
Ook zakjes shoarmakruiden gaan regelmatig door mn bollen.
vooral uienpoeder, knoflookpoeder en shoarmakruiden geven een stevige geur aan mn boilies. Eventuele flavour voeg ik pas toe de dag voordat ik ga vissen/voeren.
groeten,
Paul
- Paul Wijnants
- Berichten: 214
- Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
Sorry,
MitSz
MitSz
-
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 16-09-2005 12:42
Ik gebruik vaak de inmiddels "standaard" kerrie, paprika en knoflook kruiden
groet,
Robert
groet,
Robert
beter 1 twintiger op de kant dan 3 dertigers in de sloot.
-
- Berichten: 355
- Lid geworden op: 15-09-2003 02:00
- Locatie: Volendam
Speculaaskruiden en anijs.
-
- Berichten: 2162
- Lid geworden op: 21-04-2003 02:00
- Locatie: Hengelo
Jan Zwarthoed schreef:Speculaaskruiden en anijs.
gebruik ik ook in die combinatie.. gewoon 50/50
en verder klein beetje Kerrie kruiden (2,5%) geeft een sterk genoege geur en smaak af..
ah mitsz is weer op zoek naar het onbekende!
voor grote hoeveelheden kan ik je wel in contact brengen met een aantal mensen van de grootste kruiden importeur van nederland
mijn vrouw heeft jaren voor hen gewerkt
voor grote hoeveelheden kan ik je wel in contact brengen met een aantal mensen van de grootste kruiden importeur van nederland
mijn vrouw heeft jaren voor hen gewerkt
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
nee hoor!
Mitsz is niet op zoek naar het onbekende, want dat heb ik al Jacco!
Geen rare dingen zeggen he?
Ik vind het enkel interessant om te kijken wat andere mensen graga gebruiken en wat evt gemene deler is in de succesvol ingezette specerijen. Dat zoek ik echter zelf wel uit.....
groetjes Mitsz
ps hartelijk dank voor jullie bijdragen tot nu toe
Mitsz is niet op zoek naar het onbekende, want dat heb ik al Jacco!
Geen rare dingen zeggen he?
Ik vind het enkel interessant om te kijken wat andere mensen graga gebruiken en wat evt gemene deler is in de succesvol ingezette specerijen. Dat zoek ik echter zelf wel uit.....
groetjes Mitsz
ps hartelijk dank voor jullie bijdragen tot nu toe
-
- Berichten: 294
- Lid geworden op: 27-06-2004 17:00
- Locatie: Hulsberg
Knoflookpoeder vind ik een topper, maar mag ook graag wat kerrie en paprikapoeder door mijn bolletjes gooien. Niet echt iets spectaculairs dus, maar ben nu wel de verwerkbaarheid van een aantal olieen en gedroogde kruidenmixen uit de Aziatische keuken aan het testen. Als volgende week het Como-meer in vuur en vlam staat, dan weet ik van niks...
mvg,
Jordi
mvg,
Jordi
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Betaïne??
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
jacco noordermeer schreef:oh ,ok
ik zeg al niets meer
dat was nou ook weer niet de bedoeling Jacco
de pest van een schriftelijk medium...geen intonatie
groetjes en een visvol weekeinde toegewenst
- Edward van Berkum
- Berichten: 2799
- Lid geworden op: 19-04-2002 02:00
- Locatie: Alkmaar
- Contacteer:
Steranijs
Kerry
Vleeskruiden
Trassi
Season-All (Kruidige soort zout)
Kerry
Vleeskruiden
Trassi
Season-All (Kruidige soort zout)
- Marcel van Oene
- Berichten: 29
- Lid geworden op: 29-03-2006 12:47
- Locatie: Schiedam
- Contacteer:
Chinese 5 spice powder :-p hele mond vol...:-p
- Daaf Wolters
- Berichten: 4012
- Lid geworden op: 02-03-2003 01:00
- Locatie: Hengelo
Mitsz,
Grof gemalen pepers, verkrijgbaar bij de turk.
Grof gemalen pepers, verkrijgbaar bij de turk.
- Rick Boerboom
- Berichten: 3459
- Lid geworden op: 11-07-2002 02:00
- Locatie: Doetinchem
Mitsz,
Anijs, Ouwewijvenkruiden, koekkruiden, speculaas zijn kruiden die ik gebruik/gebruikt heb. Dit omdat ik hier goedkoop aan kon komen. Heb geen ervaring met kerrie, knoflook en dergelijke.
Robin red ook meerdere malen gebruikt.... als dat ook onder de noemer kruiden/specerijen valt. Is wel een mengsel met voornamelijk paprika geloof ik.
Anijs, Ouwewijvenkruiden, koekkruiden, speculaas zijn kruiden die ik gebruik/gebruikt heb. Dit omdat ik hier goedkoop aan kon komen. Heb geen ervaring met kerrie, knoflook en dergelijke.
Robin red ook meerdere malen gebruikt.... als dat ook onder de noemer kruiden/specerijen valt. Is wel een mengsel met voornamelijk paprika geloof ik.
-
- Berichten: 671
- Lid geworden op: 21-01-2002 01:00
- Locatie: Dwingeloo
Mitsz,
Ik gebruikte tot 2005 vaak kipkruiden. Die van Stegeman het liefst.
Om de één of andere vage reden draai ik de ballen nu echter niet meer zelf....
Gr,
Frank
Ik gebruikte tot 2005 vaak kipkruiden. Die van Stegeman het liefst.
Om de één of andere vage reden draai ik de ballen nu echter niet meer zelf....
Gr,
Frank
- Wil Jeurninck
- Berichten: 2261
- Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
- Locatie: Baexem
- Contacteer:
Mitsz, ff boompje opzetten?
Maar dan prive.
Sorry mensen, niet alles hoeft openbaar te worden.
Althans, nog niet.
Maar dan prive.
Sorry mensen, niet alles hoeft openbaar te worden.
Althans, nog niet.
-
- Berichten: 2316
- Lid geworden op: 16-01-2002 01:00
- Locatie: Stein (Lb)
Anijs, speculaas, knoflook, robinred, kerrie, shoarmakruiden, gyroskruiden, maggi, curry etc. Dat gebruikte ik tenminste. Nu koop ik ze bij Wil en wat daar precies in zit wil die eikel niet zeggen . Ik ben wel een waar kruidenfan!
Grt,
Steef.
Grt,
Steef.
mitsz van der kamp schreef:jacco noordermeer schreef:oh ,ok
ik zeg al niets meer
dat was nou ook weer niet de bedoeling Jacco
de pest van een schriftelijk medium...geen intonatie
groetjes en een visvol weekeinde toegewenst
ben bang dat dat wel goed komt
laatste bolletjes zijn echt wasem proof
oja ,geen concurentie ook dit weekeind
k kan niet vissen ,heeft niets meer om mee te hengelen
- bart van bezouw
- Berichten: 2161
- Lid geworden op: 18-09-2002 02:00
- Locatie: groningen
- Contacteer:
Fenegriek..
-
- Berichten: 8585
- Lid geworden op: 03-01-2002 01:00
- Locatie: Dronten
Mag ik voor 'advocaat van de duivel' spelen en iedereen nadrukkelijk vragen om terughoudend te zijn met de hoeveelheden van die kruidentoevoegingen?