Diversen soorten visolie worden veel in boilies gebruikt.
Ik wil een zoete boilie maken met daarin een zoete olie verwerkt, heeft iemand hier ervaring mee ?
Weet iemand waar een zoete olie te krijgen is ?.
alvast bedankt.
"zoete olie"
-
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 16-09-2005 12:42
beter 1 twintiger op de kant dan 3 dertigers in de sloot.
- Andre Jacobs
- Berichten: 1974
- Lid geworden op: 29-09-2003 02:00
- Locatie: Finsterwolde
zomaar een idee: door in een pan met bv olijfolie ofzo suiker toe te voegen en lichtjes verwarmen een idee? althans iets zoets wat oplost?
- Marcel van Oene
- Berichten: 29
- Lid geworden op: 29-03-2006 12:47
- Locatie: Schiedam
- Contacteer:
ik denk niet dat olijfolie de suikers op zal nemen..Maar dat is mijn gedachte.Echter..een oplossing heb ik hiervoor ook niet..
-
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 16-09-2005 12:42
Ik heb een olie van UCP gezien met de tekst Sweet, iemand hier ervaring mee ?
je zou toch denken dat als een visolie werkt, er toch ook iets met een zoete olie in je bol moet werken ?
je zou toch denken dat als een visolie werkt, er toch ook iets met een zoete olie in je bol moet werken ?
beter 1 twintiger op de kant dan 3 dertigers in de sloot.
- Bas Jansen
- Berichten: 335
- Lid geworden op: 10-02-2005 12:46
- Locatie: Renkum / Wageningen
Je kan met een "goede" olijfolie best leuke olietjes maken hoor.
Gewoon een kwestie van gewenste spullen toevoegen en een aantal dagen wegzetten.
Gewoon een kwestie van gewenste spullen toevoegen en een aantal dagen wegzetten.
-
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 16-09-2005 12:42
Dus ik kan een olijfolie goed zoet maken d.m.v. wat zoete dinger er doorheen te mengen en dat lekker laten intrekken ?
beter 1 twintiger op de kant dan 3 dertigers in de sloot.
-
- Berichten: 1009
- Lid geworden op: 28-02-2004 12:02
- Locatie: Fikkersdries
Vraagje, waarom moet je olie zoet zijn als je net zo makkelijk je mix lekker zoet kan maken?
Groet,
D
Groet,
D
Carpunity, het nieuwste online karpermagazine. Check it out!
-
- Berichten: 2162
- Lid geworden op: 21-04-2003 02:00
- Locatie: Hengelo
Daniel Takken schreef:Vraagje, waarom moet je olie zoet zijn als je net zo makkelijk je mix lekker zoet kan maken?
Groet,
D
waarom een visolie toevoegen terwijl je vismeel toevoegd??
ff serieus.. olie lekt uit.. trekt sneller de vis aan dan dat de droge ingredienten eerst de geur af moeten staan aan omringt water. daarom voeg je een olie of flavour toe..
Gr. Remko
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Zoete olie is moeilijk haalbaar, als we praten over het gebruik van suikers.
Suiker is wateroplosbaar, zoals we allemaal wel weten. Een klontje in een kopje koffie of thee en het smaakt al een stuk anders.
Probeer eens een klontje suiker op te lossen in kopje olie.
Waarschijnlijk wordt bedoelt, dat deze olie niet dierlijk is en hoogstwaarschijnlijk voor "zoete" recepturen bedoeld.
Olie is sowieso als nutrient in te zetten, maar ook als attractor. Volgens de heer Sykes -en die weet wel waar de klepel hangt- kun je de olie beter emulgeren, indien je 'm als attractor in wil zetten.
Gebruik anders maar majonaise van dubieuse kwaliteit en je zit geramd...
groetjes Mitsz
Suiker is wateroplosbaar, zoals we allemaal wel weten. Een klontje in een kopje koffie of thee en het smaakt al een stuk anders.
Probeer eens een klontje suiker op te lossen in kopje olie.
Waarschijnlijk wordt bedoelt, dat deze olie niet dierlijk is en hoogstwaarschijnlijk voor "zoete" recepturen bedoeld.
Olie is sowieso als nutrient in te zetten, maar ook als attractor. Volgens de heer Sykes -en die weet wel waar de klepel hangt- kun je de olie beter emulgeren, indien je 'm als attractor in wil zetten.
Gebruik anders maar majonaise van dubieuse kwaliteit en je zit geramd...
groetjes Mitsz
-
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 16-09-2005 12:42
Bedankt voor de reacties, het gaat dus niet makkelijk worden begrijp ik.
iemand een ander idee voor iets erg zoets dat goed uitlekt ?
iemand een ander idee voor iets erg zoets dat goed uitlekt ?
beter 1 twintiger op de kant dan 3 dertigers in de sloot.
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
naast honing, melasse, perzik jam, druivensuiker, suiker, roompoeder?
Nee zo niet gelijk.
http://www.voedsel.net ff struinen.
MVG
Klaas
Nee zo niet gelijk.
http://www.voedsel.net ff struinen.
MVG
Klaas
-
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 16-09-2005 12:42
Bij Raven/Vlemmix kwam ik bulk oil van UCP tegen, iemand hier ervaring mee ?
Ik wil geen "chemische"bol maken vandaar dat ik zoveel mogelijk info zoek.
onderstaande link is de zoete bulk oil:
http://www.raven.nl/framescript/framepr ... m3448.html
Ik wil geen "chemische"bol maken vandaar dat ik zoveel mogelijk info zoek.
onderstaande link is de zoete bulk oil:
http://www.raven.nl/framescript/framepr ... m3448.html
beter 1 twintiger op de kant dan 3 dertigers in de sloot.
-
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 16-09-2005 12:42
Mitsz,
over hoeveel "zaanse"mayonaise praten we dan per kilo droge mix ?
bvd,
Robert
over hoeveel "zaanse"mayonaise praten we dan per kilo droge mix ?
bvd,
Robert
beter 1 twintiger op de kant dan 3 dertigers in de sloot.