Dat had jij gedroomd ik ben geen spatader veranderd wat dat betreft.
10 kilo boilies, hoe lang doen jullie hierover???????
- Douwe Bijlsma
- Berichten: 8217
- Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
- Locatie: Leeuwarden
Vissen is een hobby, geen religie!
- Daniel Legrand
- Berichten: 459
- Lid geworden op: 23-06-2004 10:17
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
Een vleesduivel komt over een met eengrote gehaktmachine !
<Eclips Baitrange-Carpsounder Nederland-Atropa Benelux-Bush Boats Nederland-Carpwear Benelux>
- Patrick van Leur
- Berichten: 581
- Lid geworden op: 18-03-2002 01:00
- Locatie: maarssen
Ik vind 10kg nog wel meevallen. Ik ken iemand die doet gemiddeld 25 kg in een uur.. . Maar die is wel voor alle gemaken voorzien!
- rene hameeteman
- Berichten: 121
- Lid geworden op: 15-01-2005 15:03
- Locatie: Goedereede
25kg in een uur, weet je wat dat betekend dat is bijna een pond of 500gram per minuut 25kg is om en na de bij 250 eieren, even koken
25kg boilies in een uur wah wah 2minuten koken per kg is dus al gauw
50minuten totaal hou je 10 minuten over voor de bereiding van je aas
HIER HEB IK BEWONDERING VOOR, blijkbaar doe ik wat verkeerd
kunnen jullie mij uitleggen wat..............
25kg boilies in een uur wah wah 2minuten koken per kg is dus al gauw
50minuten totaal hou je 10 minuten over voor de bereiding van je aas
HIER HEB IK BEWONDERING VOOR, blijkbaar doe ik wat verkeerd
kunnen jullie mij uitleggen wat..............
Beter 1 karper op de mat, dan er tien zien springen.
- vinnie kuiper
- Berichten: 861
- Lid geworden op: 16-06-2004 12:06
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
Rene, zie het misschien zo:
100 kg ballen....
30 minuten kneden en mixen (grote bak en electrische mixer)
90 minuten worsten maken met een grote (automatische) worstenspuit en in ballen of anders te verwerken (2 man)
100 minuten (10 minuten per 10 kg) stomen
15 minuten alles te drogen leggen
kom ik op 145 minuten, iets meer dan 2,5 uur dus, dit is dan weer 40 kg per uur!!!!
In de praktijk is dit meestal wel langer, koffie drinken, sigaretje roken, alles opruimen en schoonmaken etc.
Wat ik wil aanduiden is wel: hoe meer je klaarmaakt, hoe sneller je per saldo bent..
Niet iedereen heeft natuurlijk de mogelijkheid (en spullen) om deze hoeveelheden te maken alhoewel er op dit board ook wel mensen zijn die het nog beter voor elkaar hebben
Thuis doe ik overigens wel eens een uur over een kilo
gr Vincent
100 kg ballen....
30 minuten kneden en mixen (grote bak en electrische mixer)
90 minuten worsten maken met een grote (automatische) worstenspuit en in ballen of anders te verwerken (2 man)
100 minuten (10 minuten per 10 kg) stomen
15 minuten alles te drogen leggen
kom ik op 145 minuten, iets meer dan 2,5 uur dus, dit is dan weer 40 kg per uur!!!!
In de praktijk is dit meestal wel langer, koffie drinken, sigaretje roken, alles opruimen en schoonmaken etc.
Wat ik wil aanduiden is wel: hoe meer je klaarmaakt, hoe sneller je per saldo bent..
Niet iedereen heeft natuurlijk de mogelijkheid (en spullen) om deze hoeveelheden te maken alhoewel er op dit board ook wel mensen zijn die het nog beter voor elkaar hebben
Thuis doe ik overigens wel eens een uur over een kilo
gr Vincent
met al het voorberijdend werk en aftersale's komen we op 50/55kg in 2,5 uur met 2 man
dan is ook alles schoon en ingepakt
het daadwerkelijke draaien en koken duurt 2uur
deeg draaien 5 minuten
dan is ook alles schoon en ingepakt
het daadwerkelijke draaien en koken duurt 2uur
deeg draaien 5 minuten
- Niels Schouten
- Berichten: 879
- Lid geworden op: 02-10-2005 18:11
- Locatie: Almere
Onze capaciteit is zo'n 4 a 5 kilo ballen in een uurtje. Echt haasten doen we ons niet, het moet immers niet op werken gaan lijken