Paul,
ik heb eens even deze topic zitten doorlezen en er vallen mij een aantal dingen op :
1. Of je leest niet wat meerdere je al verteld hebben qua oplossingen
2. Of je wil zonder er zelf ook maar iets voor te doen een kant en klare mix in je schoot geworpen krijgen waar menigeen jaren naar heeft gezocht
Benny heeft jou een goed recept "geschonken" en toch blijf je dorzeuren over ingredienten, flavours etc waar je iets mee kan/wil.
Het is helemaal niet erg om nieuwsgierig/lergierig te zijn, maar de mate waarin je adviezen vraagt of de wijze waarop kan een groot verschil maken of je serieus wordt genomen.
Iedere karpervisser die wil investeren in zijn hoby, investeerd niet alleen in materiaal, maar ook in tijd om diversen ingredienten, mixen en samenstellingen te zoeken. Deze antwoorden zal je niet direct op het board vinden, maar probeer google eens.
Om een voorbeld te geven, :
via google -> boiliemixen -> kom ik op de volgende site :
http://www.dekleinekarper.nl/Aas/Boilie ... kennis.htm
en wat schetst mijn verbazing ?
Maismeel (15 % eiwit)
Fijn gemalen mais is ideaal voor goedkope aassoorten. Zorgt voor hardheid in een boilie.
Maximum gebruik in een mix: 30 %
Ga op deze manier eens zelf zoeken en proberen en je komt meer te weten dan klakkeloos vragen en pls pls pls om een antwoord vragen.
succes.