Mijn mix,
Maismeel 20%
Tarwegriesmeel 10%
Tarwebloem 20%
Vismeel 10%
Koekjesmeel 20%
Cédé 10%
Robin Red 10%
Ik denk zelf dat het niet nodig is,maar aangezien ik nog niet heel veel verstand van de smaken en werking van de melen heb,vraag ik het aan de mensen die hier al wat verder in zijn.Dusis het nog nodig om hier een sweetner aan toe te voegen of een eventuele flavour...
Gr Danny
Flavour of sweetner?
-
- Berichten: 886
- Lid geworden op: 20-01-2004 01:41
- Locatie: Barendrecht
- Contacteer:
- Dennis van den Bogaert
- Berichten: 4400
- Lid geworden op: 25-02-2002 01:00
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
Met mijn bescheiden kennis van aas denk ik:
Geen van beide is nodig,echter is het fijn als je je aas wat vrij allround is,kunt onderscheiden van de rest.
Een sweetner is geen probleem maar neem een GOEDE !
Een smaakje ook niet maar neem ook in dit geval geen rotzooi !
Goedkope/goede oplossingen zijn uiteraard de overbekende toko's waar van alles en nog wat te vinden is aan leuke dingetjes.
Dingen als trassi en kerriepoeder zou ik laten voor wat het is,simpelweg omdat het momenteel vrij veel wordt gebruikt.
Ik zou kiezen voor iets als ketjap,maggi,marmite wat in iets mindere mate gebruikt wordt.
Mvrgr Dennis
Geen van beide is nodig,echter is het fijn als je je aas wat vrij allround is,kunt onderscheiden van de rest.
Een sweetner is geen probleem maar neem een GOEDE !
Een smaakje ook niet maar neem ook in dit geval geen rotzooi !
Goedkope/goede oplossingen zijn uiteraard de overbekende toko's waar van alles en nog wat te vinden is aan leuke dingetjes.
Dingen als trassi en kerriepoeder zou ik laten voor wat het is,simpelweg omdat het momenteel vrij veel wordt gebruikt.
Ik zou kiezen voor iets als ketjap,maggi,marmite wat in iets mindere mate gebruikt wordt.
Mvrgr Dennis
PROUD TO HAVE BEEN A WATERLANDER
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
- bart van bezouw
- Berichten: 2161
- Lid geworden op: 18-09-2002 02:00
- Locatie: groningen
- Contacteer:
sstttt Dennis
Gr Bart
Gr Bart
-
- Berichten: 677
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
door die koekjesmeel wordt je boilie ook al lekker zoet .
- Maarten Wilmink
- Berichten: 172
- Lid geworden op: 12-01-2004 18:59
- Locatie: Weesp
Idd is de koekjesmeel al zoet. Je zou dat nog een beetje kunnen versterken met bv een beetje druivensuiker. Als je regelmatig voorvoert dan zou ik persoonlijk niet voor een (dure) flavour gaan en meer vertrouwen op de selectieve eigenschappen van de boilie. Vanwege het vogelvoer heeft te toch al een grove structuur, waardoor de aroma's sowieso al vrij makkelijk uitlekken.
Mvg,
Maarten
Mvg,
Maarten
-
- Berichten: 553
- Lid geworden op: 03-01-2006 00:43
ik zou persoonlijk niet kiezen voor sweetners en flavours, vaak zijn ze duur. en kan je dus beter kiezen voor een ingredient wat goede smaak geeft trassi, vismeel, cede vogelvoer, koekjes meel e.d. e.d.
-
- Berichten: 886
- Lid geworden op: 20-01-2004 01:41
- Locatie: Barendrecht
- Contacteer:
Ok jongens ik ben al weer wat wijzer!Alleen al zou ik al een een extra sweetner/flavour/smaakje aan mijn mix toevoegen hoeveel % moet je dan op 1 kilo droge mix toepassen?
Gr Danny
Gr Danny
-
- Berichten: 109
- Lid geworden op: 13-03-2004 16:14
- Locatie: boxtel
je hebt een pb