hoe weet je nu of iets wateroplosbaar is of niet
meng je het met water moet het dan oplossen of werkt het iets anders
en welke ingredienten zijn het meest interresant voor onze bollen?
ik kan me voorstellen dat je met bv eialbumine of andere zeer fijne melen de oplosbaarheid remt doordat je bepaalde bestanddelen weer gaat binden
mvg jacco
wateroplosbare ingrediénten
- marijn ham
- Berichten: 2429
- Lid geworden op: 11-07-2003 02:00
- Locatie: Waarland
Jacco,
Sinds kort gebruik ik predigested fishmeal, dit is wateroplosbaar en is reeds voorverteerd.
To op heden ben ik er erg tevreden over.
Je kan ook gerust ei-albuminne gebruiken, deze zal er niet voor zorgen dat je wateroplosbare delen er niet meer uitkomen...
Sinds kort gebruik ik predigested fishmeal, dit is wateroplosbaar en is reeds voorverteerd.
To op heden ben ik er erg tevreden over.
Je kan ook gerust ei-albuminne gebruiken, deze zal er niet voor zorgen dat je wateroplosbare delen er niet meer uitkomen...
- Hans Brinkel
- Berichten: 5271
- Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
jacco noordermeer schreef:blijkbaar is hierover nog veel te leren
Nou...je bent anders een snelle leerling hoor...nou ik nog

HB