Hoi Jan,
Ik heb het proces met mais op mijn werk enkele keren uitgevoerd.
Daar heb ik de mogelijkheden om het proces te beheersen, optimum temperatuur ed.
Alleen op mijn werk kan ik altijd dezelfde variabelen beheersen en zonder kwaliteits verlies werken.
Zelf zal ik mijn mais gewoon simpel thuis koken en laten weken met wat spuug.
Heren, ik zal nog eens op mijn gemak deze topic doorlezen als ik meer tijd heb.
gr Chris.
eieren en veel gebruikte ingredienten voor de basis mix ontw
- Wouter Steggink
- Berichten: 521
- Lid geworden op: 02-10-2002 02:00
- Locatie: TwentuH
Hey Mitsz, mooie kearl bun ie!
Ik heb gisteren de hele dag kaakspieroefeningen gedaan, en zitten wachten totdat jij langs zou komen met die 250kg Duyvis Sateh Curry Tijgernoten (en een krat pils natuurlijk )
En dan komt ie niet!
Flauw hoor, erg flauw.
Laat die tygernoten maar zitten, het pils mag je nog wel brengen!
Met (nog) steeds niks vangende groet;
WouteR StegginK
Ik heb gisteren de hele dag kaakspieroefeningen gedaan, en zitten wachten totdat jij langs zou komen met die 250kg Duyvis Sateh Curry Tijgernoten (en een krat pils natuurlijk )
En dan komt ie niet!
Flauw hoor, erg flauw.
Laat die tygernoten maar zitten, het pils mag je nog wel brengen!
Met (nog) steeds niks vangende groet;
WouteR StegginK
--
Om wat te lachen (iedere dag actueel):
FokkE&SukkE=@ http://www.foksuk.nl
Dringend gezocht: -> link naar een site met dagelijks een nieuwe DirKJaN strip!!!!
Om wat te lachen (iedere dag actueel):
FokkE&SukkE=@ http://www.foksuk.nl
Dringend gezocht: -> link naar een site met dagelijks een nieuwe DirKJaN strip!!!!
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Het jouwe ook Chris
nee, helaas niet Mitsz...
al ik door de topics heen wandel is het niet alleen voor Wouter...dus in het algemeen.
Deze had denk wel in PB gekund.
al ik door de topics heen wandel is het niet alleen voor Wouter...dus in het algemeen.
Deze had denk wel in PB gekund.