Diner aan de waterkant
- Martin Nederlof
- Berichten: 544
- Lid geworden op: 09-08-2002 02:00
- Contacteer:
mc donalds
Just another carp fisher.......
-
- Berichten: 74
- Lid geworden op: 03-06-2002 02:00
- Locatie: Appeltern
- Contacteer:
Gewoon ff je moeder lief aankijken of ze wat broodjes hamburger komt brengen
- Pascal Rijzinga
- Berichten: 661
- Lid geworden op: 07-03-2002 01:00
- Locatie: Groningen
- Contacteer:
Ik zag bij de hengelsportzaak in groningen (Titus Blom) iets nieuws liggen. Kant en klaar maaltijden; diverse gerechten, in een verpakking waarin het automatisch warm wordt.
Het eten zit in een soort Struik blik met daaronder eenhalve eierdoos gevult met iets (geen idee wat -> het rammelt wel) Door nu aan de bovenkant het lipje een kwartslag te draaien gaat de halve eierdoos stomen en wordt je maaltijd warm.
Volgens hun smaakte het uitstekend. Wij gaan echter nog steeds voor de verse gerechten zelf klaargemaakt op de Coleman.
Pascal
Het eten zit in een soort Struik blik met daaronder eenhalve eierdoos gevult met iets (geen idee wat -> het rammelt wel) Door nu aan de bovenkant het lipje een kwartslag te draaien gaat de halve eierdoos stomen en wordt je maaltijd warm.
Volgens hun smaakte het uitstekend. Wij gaan echter nog steeds voor de verse gerechten zelf klaargemaakt op de Coleman.
Pascal
"everyone has the right to be stupid, but some people abuse the privilege" (Joseph Stalin)
- Sjoerd Groot
- Berichten: 2227
- Lid geworden op: 05-06-2002 02:00
- Locatie: Enschede
- Contacteer:
Wat heeft iedereen toch tegen struik!? Ik heb vandaag nog weer ff een bakje hutspot ( niet mijn favoriet trouwens) naar binnen gewerkt tijdens het vissen , en ik moet zeggen, dat smaakte errug goed. Ik ben al lang blij dat ik iets warms kan eten aan de waterkant en bovendien, zo erg is het toch niet om een paar daagjes geen driegangen-menu voorgeschoteld te krijgen. dat hoort nou eenmaal bij kamperen...
Groetjes, Sjoerd
Groetjes, Sjoerd
-
- Berichten: 517
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Wat heeft iedereen tegen Struik??? Struik heeft niets met eten te maken, het is voer....
Groet MB
Groet MB
Dit is nou een geinige topic waar ik als oud kok nog veel kan leren......
Laat maar komen die recepten
Ik heb honger :-0
Laat maar komen die recepten
Ik heb honger :-0
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
groot pak met diepvries hamburgers of frikandellen veel broodjes uien curry en may en bakken maar!!!!
en anders en warme hap va this opwarmen aan de waterkant
en anders heb je nog kant en klaar pasta maaltijden beetje water erbij ff 5 min koken en klaar!! vooral de kaas spek is lekker!!
gr martijn
en anders en warme hap va this opwarmen aan de waterkant
en anders heb je nog kant en klaar pasta maaltijden beetje water erbij ff 5 min koken en klaar!! vooral de kaas spek is lekker!!
gr martijn
- Theo Smids
- Berichten: 177
- Lid geworden op: 26-07-2002 02:00
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Hallo clico`s
Ga eens langs bij een keurslager, er zijn er die allerhande vleesgerechten inblikken. Stoofvlees, gehaktballen, sate, karbonaadjes etc.
Mijn favoriet, Boontjes, aardappeltjes, en een lekker blik stoofvlees. Of dat lekker is!!
Eventueel kun je ook terecht bij supermarkten. Ingeblikt vlees van Coerntjes(?) hachee, goulash, of stoofvlees.
Eet smakelijk!
Groeten Theo
Ga eens langs bij een keurslager, er zijn er die allerhande vleesgerechten inblikken. Stoofvlees, gehaktballen, sate, karbonaadjes etc.
Mijn favoriet, Boontjes, aardappeltjes, en een lekker blik stoofvlees. Of dat lekker is!!
Eventueel kun je ook terecht bij supermarkten. Ingeblikt vlees van Coerntjes(?) hachee, goulash, of stoofvlees.
Eet smakelijk!
Groeten Theo
Fishing, an excuse for being there
- benjamin Mazereeuw
- Berichten: 1141
- Lid geworden op: 09-09-2002 02:00
- Locatie: Enkhuizen NH
- Contacteer:
de dag voordat je gaat vissen maak je macaronie dat gewoon zoals altijd dat doe je in een stevige plastic zak goed dichtknopen
dat pleur je in de koelkast tot het koud is je kan het ook invriezen voor langere sessies dan kun je het in een koelbox meenemen en op de visplek in een pan heet water opwarmen dan uit het zakje halen en opeten(je kan ook uit het zakje eten)
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: benjamin Mazereeuw op 2002-09-19 11:17 ]</font>
dat pleur je in de koelkast tot het koud is je kan het ook invriezen voor langere sessies dan kun je het in een koelbox meenemen en op de visplek in een pan heet water opwarmen dan uit het zakje halen en opeten(je kan ook uit het zakje eten)
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: benjamin Mazereeuw op 2002-09-19 11:17 ]</font>
- Jeroen houdijk
- Berichten: 682
- Lid geworden op: 11-09-2002 02:00
- Contacteer:
tip voor lange sessie's, ga eens rondneuzen in een outdoorzaak, je vind er gedroogd(licht in gewicht) voedsel dat door bergbeklimmers, astronouten e.d. wordt gebruikt. neem soep bijvoorbeeld ook gedroogd mee, dat scheelt kilo's!
eet smakelijk, jeroen
eet smakelijk, jeroen
- Rob Borjans
- Berichten: 857
- Lid geworden op: 29-08-2002 02:00
- Locatie: Landgraaf
hoy,
jeroen: je meent toch niet dat je het een week volhoud op dat astronauten voedsel!
je kan natuurlijk ook eens kijken voor een koelbox op gas, dan heb je nergens meer problemen mee!!
ik heb nog nooit problemen gehad met wat ik moet eten lang leven het ingeblikte eten, O.A. goulash, hachee, spaghettisaus, ragout, en knakworsten wat rijst of pasta erbij en klaar!!!
en trouwens ik snap niet wat de problemen zijn met die dingen van struik sommige zijn best te eten!!
groeten rob
jeroen: je meent toch niet dat je het een week volhoud op dat astronauten voedsel!
je kan natuurlijk ook eens kijken voor een koelbox op gas, dan heb je nergens meer problemen mee!!
ik heb nog nooit problemen gehad met wat ik moet eten lang leven het ingeblikte eten, O.A. goulash, hachee, spaghettisaus, ragout, en knakworsten wat rijst of pasta erbij en klaar!!!
en trouwens ik snap niet wat de problemen zijn met die dingen van struik sommige zijn best te eten!!
groeten rob
- Jeroen houdijk
- Berichten: 682
- Lid geworden op: 11-09-2002 02:00
- Contacteer:
Hoi Rob,
heb jij wel eens een auto (of mischien een fietskar)volgestouwd voor een wat langere sessie. alleen al het noodzakelijke vismateriaal zorgt er al voor dat de bandenspanning nagekeken moet worden. Ik probeer mijn uitrusting zo licht mogelijk te houden, want je sleept echt steeds meer mee. een van de dingen waar je flink op kan besparen is de ruimte en het gewicht van je voedsel. Een aparte koelbox of curver krat is inderdaad geen overbodige luxe. je hebt je eten apart en je weet hoeveel volume er beschikbaar is. die geplette boterhammen die je op het laatste moment in een zijvakje van de een of andere tas propt smaken niet zo best.
Wat is er mis met gedroogd eten? meestal kun je ter plekke water inslaan in een supermarkt, terwijl je vismaat vast het "kamp" inricht kun je meteen 20 liter water halen, waarom zou je die 20 kilo meenemen uit nederland. wel is zo dat in franse supermarkten blikken soep moeilijk te vinden zijn, dus als je echt kieskeurig bent moet je het meenemen.
groeten jeroen
heb jij wel eens een auto (of mischien een fietskar)volgestouwd voor een wat langere sessie. alleen al het noodzakelijke vismateriaal zorgt er al voor dat de bandenspanning nagekeken moet worden. Ik probeer mijn uitrusting zo licht mogelijk te houden, want je sleept echt steeds meer mee. een van de dingen waar je flink op kan besparen is de ruimte en het gewicht van je voedsel. Een aparte koelbox of curver krat is inderdaad geen overbodige luxe. je hebt je eten apart en je weet hoeveel volume er beschikbaar is. die geplette boterhammen die je op het laatste moment in een zijvakje van de een of andere tas propt smaken niet zo best.
Wat is er mis met gedroogd eten? meestal kun je ter plekke water inslaan in een supermarkt, terwijl je vismaat vast het "kamp" inricht kun je meteen 20 liter water halen, waarom zou je die 20 kilo meenemen uit nederland. wel is zo dat in franse supermarkten blikken soep moeilijk te vinden zijn, dus als je echt kieskeurig bent moet je het meenemen.
groeten jeroen
-
- Berichten: 517
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Helaas, het blijft behelpen met ingevroren macaroni, astronouten voedsel enz.
Met walgende groet, MB
Met walgende groet, MB
-
- Berichten: 712
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
- Locatie: Geldrop
Rob,
niks mis met die dingen van struik. Ik heb ze ook wel eens gegeten tijdens een Nederlandse sessie. Je kan er goed van schijten. Het komt er namelijk zo ongeveer het zelfde uit als het erin gaat!
niks mis met die dingen van struik. Ik heb ze ook wel eens gegeten tijdens een Nederlandse sessie. Je kan er goed van schijten. Het komt er namelijk zo ongeveer het zelfde uit als het erin gaat!
- Jurgen vermeulen
- Berichten: 128
- Lid geworden op: 23-08-2002 02:00
- Locatie: Roquebrune sur Argens - France
- Contacteer:
Hans,
Hebben ze Struik in Finland? Hoe heet dat op zn Fins?
Weet je ook hoe het op zn Frans heet? Ik heb het hier namelijk nog nooit gezien en ik mis het behoorlijk. Het mag dan wel voer zijn, maar ik vind het wel lekker voer en ik heb de volgende dag gewoon harde kak van dezelfde substantie als wanneer ik de dag ervoor in een restaurant met een Michelin ster heb gegeten...
Met het is Struik wat ik gebruikende groet,
Jurgen
Hebben ze Struik in Finland? Hoe heet dat op zn Fins?
Weet je ook hoe het op zn Frans heet? Ik heb het hier namelijk nog nooit gezien en ik mis het behoorlijk. Het mag dan wel voer zijn, maar ik vind het wel lekker voer en ik heb de volgende dag gewoon harde kak van dezelfde substantie als wanneer ik de dag ervoor in een restaurant met een Michelin ster heb gegeten...
Met het is Struik wat ik gebruikende groet,
Jurgen
-
- Berichten: 517
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Beste Jurgen,
Misschien dezelfde kak, maar waarschijnlijk niet dezelfde nasmaak.....
Groet MB
Misschien dezelfde kak, maar waarschijnlijk niet dezelfde nasmaak.....
Groet MB
-
- Berichten: 42
- Lid geworden op: 01-10-2002 02:00
Gewoon van die kant-en-klare sate in die zakjes. Gewoon ff opzetten in water, water net niet laten koken en in 10 minuutjes heerlijke verse sate. Verder gewoon shoarma meenemen en bakken in de pan. Heerlijk!!!
Greets
Greets
- Jeroen houdijk
- Berichten: 682
- Lid geworden op: 11-09-2002 02:00
- Contacteer:
Als je in een bewoonde omgeving woont, is er altijd wel een pizzaria of snackbar te vinden die aan de waterkant bezorgd, ideale oplossing als je besluit een nachtje langer te blijven.
Het gebeurd ook wel eens dat er een pizzabezorger vraagt of jij iets besteld hebt, als je honger hebt moet je gewoon ja zeggen en je kan genieten van een overheerlijke pizza shoarma bijvoorbeeld.
greetings jeroen
Het gebeurd ook wel eens dat er een pizzabezorger vraagt of jij iets besteld hebt, als je honger hebt moet je gewoon ja zeggen en je kan genieten van een overheerlijke pizza shoarma bijvoorbeeld.
greetings jeroen
- Rob Borjans
- Berichten: 857
- Lid geworden op: 29-08-2002 02:00
- Locatie: Landgraaf
hoy,
maar als je toch een week gaat en aleen maar piza en shoarma en dergelijke eet weet je ook wat je kwijt bent.
lijkt erop dat een groot deel van de karpervissers gewoon te luiis om zelf even iets te koken aan het water!! terwijl het zo gepiept is.
groetjes rob
maar als je toch een week gaat en aleen maar piza en shoarma en dergelijke eet weet je ook wat je kwijt bent.
lijkt erop dat een groot deel van de karpervissers gewoon te luiis om zelf even iets te koken aan het water!! terwijl het zo gepiept is.
groetjes rob
-
- Berichten: 1178
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
- Locatie: Zaandam
- Contacteer:
Rob,
Als je goed leest, kan je zien dat de meeste mensen die hier gereageerd heeft, z'n eigen maaltijd klaar maakt aan de waterkant
Maar je heb gelijk, dat als je elke dag shoarma/pizza gaat halen, het een beetje diep in je portomonee gaat zitten.
De maaltijden,
de maaltijden bestaan meestal uit ongezond, of een beetje gezond. Omdat het allemaal Diepvries, of geblikt is.
Waarom ? omdat het koken van een 3gangen maaltijd, aardappel met groenten, stukje vlees en een beetje jus, al snel teveel werk oplevert.
En het een beetje absurd is om 3pitjes mee te gaan nemen.
Het is niet het lui zijn wat het over neemt,
maar de gemakzucht.
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Christiaan van Klaveren op 2002-10-09 14:52 ]</font>
Als je goed leest, kan je zien dat de meeste mensen die hier gereageerd heeft, z'n eigen maaltijd klaar maakt aan de waterkant
Maar je heb gelijk, dat als je elke dag shoarma/pizza gaat halen, het een beetje diep in je portomonee gaat zitten.
De maaltijden,
de maaltijden bestaan meestal uit ongezond, of een beetje gezond. Omdat het allemaal Diepvries, of geblikt is.
Waarom ? omdat het koken van een 3gangen maaltijd, aardappel met groenten, stukje vlees en een beetje jus, al snel teveel werk oplevert.
En het een beetje absurd is om 3pitjes mee te gaan nemen.
Het is niet het lui zijn wat het over neemt,
maar de gemakzucht.
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Christiaan van Klaveren op 2002-10-09 14:52 ]</font>
- Rob Borjans
- Berichten: 857
- Lid geworden op: 29-08-2002 02:00
- Locatie: Landgraaf
als ej toch een weekje gaat vissen kun je best 2 pitjes meenemen!!
en trouwens eten uit blik kan ook gezond zijn er zijn genoeg groenten en dergelijke!!
ik vraag me aleen af of er nou echt mensen zijn die een ele week op knakworsten en soep leven???
ik zou dta toch niet lang volhouden!!!
groeten rob
en trouwens eten uit blik kan ook gezond zijn er zijn genoeg groenten en dergelijke!!
ik vraag me aleen af of er nou echt mensen zijn die een ele week op knakworsten en soep leven???
ik zou dta toch niet lang volhouden!!!
groeten rob
- Martin Doelman
- Berichten: 823
- Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
Wokken kan natuurlijk ook!!
Stukkie kipfilet en een berg groente... Gezond, vers en vult de maag goed... En een toetje toe!
Met gezonde groet, Martin
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Martin Doelman op 2002-10-09 15:12 ]</font>
Stukkie kipfilet en een berg groente... Gezond, vers en vult de maag goed... En een toetje toe!
Met gezonde groet, Martin
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Martin Doelman op 2002-10-09 15:12 ]</font>
- Jeroen houdijk
- Berichten: 682
- Lid geworden op: 11-09-2002 02:00
- Contacteer:
haha,
ik kreeg toevallig dit weekeind de bijnaam wok omdat ik bijna alles in een wok doe.
alleen water koken in een klein keteltje, maar voor de rest: eitje, knaks, hamburgetje, soepie, struik. wat kan er niet in een wok?
wokse!, de groeten van wok
ik kreeg toevallig dit weekeind de bijnaam wok omdat ik bijna alles in een wok doe.
alleen water koken in een klein keteltje, maar voor de rest: eitje, knaks, hamburgetje, soepie, struik. wat kan er niet in een wok?
wokse!, de groeten van wok
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
ik ben dus een van de mensen die en week kan leven op braadworsten frikandellen hamburgers pastamaaltijden uien etc etc wel ff een par vitamine pilletjes mee!! en ach het is maar eens in de zovel tijd da ik een week weg ben!
mvgmartijn
mvgmartijn
- Rob Borjans
- Berichten: 857
- Lid geworden op: 29-08-2002 02:00
- Locatie: Landgraaf
hoy martijn,
als je inderdaad maar af en toe een weekje gaat maakt dta niet zoveel uit maar als je toch regelmatig gaat heb ik toch liever goed eten!
trouwens die pasta maaltijden die ej in de winkel krijgt zijn gezond genoeg toch? en je krijgt ze in genoeg smaken dus daar haal je het wel een week mee dan!
groeten rob
als je inderdaad maar af en toe een weekje gaat maakt dta niet zoveel uit maar als je toch regelmatig gaat heb ik toch liever goed eten!
trouwens die pasta maaltijden die ej in de winkel krijgt zijn gezond genoeg toch? en je krijgt ze in genoeg smaken dus daar haal je het wel een week mee dan!
groeten rob