dirk woensdag ff alles goed in de gaten gehouden
mix mengen 10 min
deeg draaien= eieren tikken 400 stuks 40 min
toen met zn 3e aanhet werk gegaan
1 man worsten spuiten met luchtdruk spuit
1 man rollen met gewone tafel
1 man koken drogen in kratjes en inpakken
1900 uurbegonnen 21.30 alles klaar en schoongemaakt
65 kg gemaakt
ok als ik alle kosten erbij moet tellen is het best een kostbare zaak
maar wat ik wil aangeven=
dat zelf draaien loont!!!!
zeker als je redelijk veel gebruikt
benodigd heden voor makkelijke productie thuis
brede roltafel met aflopend tafeltje zodat je bollen vanzelf in een krat
plaat vallen
compressor vd gamma!!
deegspuit op luchtdruk evt met 4 spuit monden
grote frituurpan met water gevuld heren!!
of een grote pan van 10 liter op gas brander
het grootste probleem is het deeg maken mannen
tip vraag eens bij een bakkerij machine groothandel of ze nog een hobart 20 liter planeetmenger op zolder hebben staan of vergelijkbaar iets
liefst op 220 volt
deze machine kan 60 eieren makkelijk tegelijk mengen tot een deeg in 5 minuten
of wordt bakker!!!
ook een cementmenger op een boormachine gaat redelijk goed
koop dan wel een goede en niet 1 van 5 euro
kost wel wat bij elkaar maar je kan jaren vooruit
veel succes ermee!!