Dat heb ik ook heel vaak gehoord. Dat van die grondsmaak. Ik heb wel gehoord dat het helpt om ze in een wastrommel in het water te leggen om de grondsmaak eraf te krijgen.
Ps: gehoord, niet gedaan
voordat mensen verkeerde dingen gaan denken
Karper op de markt.
Henk bedankt voor je tip.
Ik had namelijk nog een karper in een teil achter mijn huis liggen en was net van plan deze te gaan bakken, heb deze vis nu maar terug de vijver in gegooid.
Buiten die karper deed de rest van je recept me trouwens wel water tanden,en aangezien ik de laatste tijd nogal vaak brasems als bijvangst heb zit ik er nu over na te denken om er eens een paar mee naar huis te nemen en deze dan te bereiden volgens jou receptuur.
Mvg Mark
Ik had namelijk nog een karper in een teil achter mijn huis liggen en was net van plan deze te gaan bakken, heb deze vis nu maar terug de vijver in gegooid.
Buiten die karper deed de rest van je recept me trouwens wel water tanden,en aangezien ik de laatste tijd nogal vaak brasems als bijvangst heb zit ik er nu over na te denken om er eens een paar mee naar huis te nemen en deze dan te bereiden volgens jou receptuur.
Mvg Mark
- Harnold Kikkert
- Berichten: 2174
- Lid geworden op: 22-11-2004 21:18
- Locatie: Hoogeveen
gerrit schippers schreef:Ik was net nog even in de stad in Enschede. Nou ik heb ze zien liggen bakken vol met spiegels, van een pond of 3/4 is niet leuk om te zien. maarja je kan er nix aan doen.
Mvg Gerrit Schippers
Opkopen en laten zwemmen
-
- Berichten: 8585
- Lid geworden op: 03-01-2002 01:00
- Locatie: Dronten
Fout Harnold, vanwege het overbrengen van mogelijke ziekten. Maar die op de markt waren toch al dood, niet.
- Hans Brinkel
- Berichten: 5271
- Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
Henk ter Maat schreef:
Liever heb ik dan Zalm of Forrel of eigenlijk nog liever Tonijn, vele malen beter.
Laten ze dat nou net niet hebben in de donaudelta in Roemenie
gr
Hans