Dan blijven er nog verschillende opties voor me over. Zoals conserveren of de boilies tussen wat suiker, zout of rijst te gooien. Maar met het conserveren heb ik nu niet echt zo'n goede ervaring (de fles bleek het enige te zijn wat niet wilde gaan beschimmelen...
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Zout heb ik inmiddels ook al geprobeerd. Maar ik vond het wat minder dat mijn boilies ineens erg zacht werden toen ze in het zout lagen (Volgende keer misschien beter drogen?) en het zout trok erin. Dat laatste is dan wel niet zo'n probleem. Maar ik heb toch liever de smaak die ik tijdens het draaien heb dan die wat er tijdens het bewaren in komt.
Nu was ik dus aan het denken aan rijst omdat het me eigenlijk nogal raar lijkt als een rijstkorrel wel in de boilie trekt (zien jullie het al voor je?). Maar hier lees ik nou heel wat minder informatie over en ik heb liever wat zekerheid voordat ik een berg boilies en mijn kostbare tijd zie verdwijnen.
Dus? Wie heeft er wat informatie over het rijstgebeuren?