Suiker
-
- Berichten: 220
- Lid geworden op: 02-06-2003 02:00
-
Laatst gewijzigd door Simon Hogenkamp op 12-04-2011 21:32, 1 keer totaal gewijzigd.
- Wil Jeurninck
- Berichten: 2261
- Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
- Locatie: Baexem
- Contacteer:
Is ook al zo oud als karpervissen(nouja bijna).
Overige methodes en mogelijkheden:
Kandijsuiker(brokjes in een pva bag)
Vloeibare Maggi (filmrolletje met in de onder en bovenkant een gaatje vullen met watjes en volgieten met Maggi,gewoon bevestigen oplijn met een wartel met snapshot)
Gaat ook perfect met gemalen verse de vase(muggenlarven)
Bevroren limonade siroop(wel verzwaren met een steentje)
Suiker verhitten in een pannetje tot het carameliseerd,vervolgens in een vorm gieten en klaar is kees(word keihard maar lost wat langzamer op als normale suiker)
Flavour of andere vloeibare karperlokkers vermengen met gelantine stollen en klaar(door de samenstelling van de gelantine aan te passen kun je zelfs bereiken dat deze met lage temperaturen,15 tot 20 graden,langzaam oplost.
Zie daar en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.
Wil.
Overige methodes en mogelijkheden:
Kandijsuiker(brokjes in een pva bag)
Vloeibare Maggi (filmrolletje met in de onder en bovenkant een gaatje vullen met watjes en volgieten met Maggi,gewoon bevestigen oplijn met een wartel met snapshot)
Gaat ook perfect met gemalen verse de vase(muggenlarven)
Bevroren limonade siroop(wel verzwaren met een steentje)
Suiker verhitten in een pannetje tot het carameliseerd,vervolgens in een vorm gieten en klaar is kees(word keihard maar lost wat langzamer op als normale suiker)
Flavour of andere vloeibare karperlokkers vermengen met gelantine stollen en klaar(door de samenstelling van de gelantine aan te passen kun je zelfs bereiken dat deze met lage temperaturen,15 tot 20 graden,langzaam oplost.
Zie daar en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.
Wil.
- Simon van Vegchel
- Berichten: 427
- Lid geworden op: 10-03-2004 14:43
- Locatie: Eindhoven
Wil, dan zit je toch nog met 1 probleem... de limonadesiroop zal toch met water moeten worden vermengd, want anders bevriest deze niet. Ik spreek hier uit ervaring met de aarbeiensiroop van appie heijn
Nothing can beat a well-sized carp in the morning