-Slechte boilies?:Ik gebruik het volgende en maak ze als volgende klaar:
Ik gebruik 50/50 mix met 100 gram robin-red en 10 eieren en soms wat water als he te droog is en o ja flavour zo een 3-5 ml per 500 gram (scopex).Dan ga ik aan de slag en doe het volgende:robin red en 50/50 mix al wat mixen dan eieren en flavour erbij en goed mixen (kneden) vervolgens rol ik worsten want ik heb geen boiliespuit en leg ze op de tafel en rol boilies (gister vielen ze bij het rollen uit elkaar gvd maar dan allm met de hand gerold
![:evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
ik doe mijn boilie eraan dan wat pva lijn en daar ook wat boilies aan dan werp ik in ik zet hem in de pieper en zet mijn lijn strak (soms voer ik nog wat boilies bij ma nie altijd)
Help Please
![:cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![:cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![:cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![:(](./images/smilies/icon_frown.gif)