aha nou gaan we praten,
men neme een fijn klein tefal pannetje, doe hierin een klein beetje noten olie en bak hierin de gebloemde eendelever kort mooi rose, bestrooi met wat zeezout en zwarte perper uit de molen.......voldoet als amuse of tweede tussengerecht.
Vang als voorgerecht wat ecrevisse (rivierkreeftjes) of neem van thuis wat langoustines mee en serveer ze a la nage (in eigen vocht waarin je ook een subtiel groente garnituurtje hebt bereidt)
We kunnen nu nog een tussengerecht serveren maar aangezien we aan t water zitten en ook wel es beet krijgen gaan we nu voor de piece 'd resistance...neem voor twee personen een chateau briand van dik 500 gram (bovenstuk van een ossehaas, kost bijna niks.....).
schroei aan alle 6 de kanten dicht..en doe hem in de oven? ben kreatief op dit punt, je kan m ook langer braden, mocht je geen oven hebben. serveer met een mooie bearnaisesaus, gegrilde rozeval aardappeltjes en steel ff wat wit goud uit dat veld achter je.
dessert, steel je ok van de boer, wat mooie dikke aardbeien en serveer deze a la ramanoff.
ps ben timmerman nou goed.