Wat vinden jullie dat het best vist boillies met flavour of zonder flavour??
ik denk da het niet veel verschil maalt maar wat is jullie mening laat het me weten??
vriendelijke karpergroeten nick
flavour of geen flavour??
-
- Berichten: 731
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
- Locatie: Maaseik (België)
Nick,
ik denk dat dat gewoon van water tot water afhankelijk is. Op het ene vang je beter met en op het andere beter zonder. Ik zou zeggen, test het gewoon en je komt er zelf achter.
Groeten piotr
ik denk dat dat gewoon van water tot water afhankelijk is. Op het ene vang je beter met en op het andere beter zonder. Ik zou zeggen, test het gewoon en je komt er zelf achter.
Groeten piotr
- Jelle Dries
- Berichten: 235
- Lid geworden op: 02-05-2002 02:00
- Locatie: Zoersel
- Contacteer:
nick,
wat ik zou doen is als volgt word er op het water waar jij vist veel met flavours gevist, vis jij dan eens zonder! omgekeerd net het zelfde!
ik persoonlijk viste vroeger ook met flavours maar ben er nu van afgestapt, vangsten zijn zonder flavour niet slechter geworden, dus waarom ze dan nog betalen?
wat ik zou doen is als volgt word er op het water waar jij vist veel met flavours gevist, vis jij dan eens zonder! omgekeerd net het zelfde!
ik persoonlijk viste vroeger ook met flavours maar ben er nu van afgestapt, vangsten zijn zonder flavour niet slechter geworden, dus waarom ze dan nog betalen?
- Bob van Biemen
- Berichten: 503
- Lid geworden op: 04-05-2002 02:00
- Locatie: Loosdrecht
- Contacteer:
Beste Nick,
Ik maak mijn boillies vaak met een smaak ipv die vieze bittere flavour, probeer eens cacaou of anijs toe te voegen, de geur hiervan blijft er ook veel langer aanzitten omdat het er echt in zit en niet er een beetje vluchtig doorheen. Dit geeft het zelfde effect als vismeel gebruiken in je mix. Je zal merken dat je boillies beter gaan smaken dat betekend dus wel zelf even proeven.
Draaize Bob
Ik maak mijn boillies vaak met een smaak ipv die vieze bittere flavour, probeer eens cacaou of anijs toe te voegen, de geur hiervan blijft er ook veel langer aanzitten omdat het er echt in zit en niet er een beetje vluchtig doorheen. Dit geeft het zelfde effect als vismeel gebruiken in je mix. Je zal merken dat je boillies beter gaan smaken dat betekend dus wel zelf even proeven.
Draaize Bob
-
- Berichten: 108
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
- Locatie: Deurne
Hallo,
Ik ben ook niet voor flavours, ik heb zelf de beste resultaten gehad met een ongeflavourde boilies. Het enige wat ik wel eens toevoeg zijn kruiden, cacoa en melasse meer niet.
MVG BRAM
Er is trouwens nog een andere discussie over flavours: flavours: zin of onzin (die heb ik gestart;))
Ik ben ook niet voor flavours, ik heb zelf de beste resultaten gehad met een ongeflavourde boilies. Het enige wat ik wel eens toevoeg zijn kruiden, cacoa en melasse meer niet.
MVG BRAM
Er is trouwens nog een andere discussie over flavours: flavours: zin of onzin (die heb ik gestart;))
- Jelle Dries
- Berichten: 235
- Lid geworden op: 02-05-2002 02:00
- Locatie: Zoersel
- Contacteer:
weet je wat ook een aanrader is vismeelboilie's met lookpoeder! probeer maar eens, je zal wel zien!
myn ervaring met flavour is dat de kippen deze ook ruiken let maar eens op hoe ze naar je stek zwemmen met de snavel op het water opervlak op je stek aan gekomen beginnen ze rond te tollen en beginnen ze te duiken ik denk dat dit komt door de flavour dat de geur versterkt!!