je boilie en eigen identiteit geven


Plaats reactie
henry hummmel
Berichten: 524
Lid geworden op: 20-10-2007 15:57
Locatie: ter apel
Contacteer:

19-01-2008 23:23

iedereen kent de bekende spullen zoals robin red , knoflook poeder enzo

ben benieuwd wat jullie nog meer gebruiken om je aas en eigen identiteit mee te geven .
Laatst gewijzigd door henry hummmel op 20-01-2008 10:22, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Douwe Bijlsma
Berichten: 8217
Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
Locatie: Leeuwarden

20-01-2008 00:50

Zomaar drie: mosselvlees uit de blender, ossenstaartsoep, vis uit blik.
Vissen is een hobby, geen religie!
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

20-01-2008 10:53

Dat zijn drie hele mooie Douwe.
Ik ga de eerste ook maar weer eens gebruiken, mijn boilies verkeren namelijk sinds twee jaar in een indentiteitscrisis.
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
janieck spithoff
Berichten: 1295
Lid geworden op: 13-03-2007 21:30
Locatie: leeuwarden
Contacteer:

20-01-2008 10:59

Wat houd dat in? Mosselvlees uit blender? :lol:
Mvg, Janieck
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

20-01-2008 11:03

Wat denk je zelf Janieck?
Probeer het 's, wel in de schuur doen anders hang je de rest van de week zelf te luchten in dat onderkomen.
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
janieck spithoff
Berichten: 1295
Lid geworden op: 13-03-2007 21:30
Locatie: leeuwarden
Contacteer:

20-01-2008 11:08

Sorri Henk,

Maar ik weet niet wat een blender is, en gaat dat mossel niet snel schimmelen in de bolie :oops:
Mvg, Janieck
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

20-01-2008 11:14

Keuken machine, staafmixer enz enz..

Als het goeie zijn gaan ze juist wel schimmelen in een boilie..
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
janieck spithoff
Berichten: 1295
Lid geworden op: 13-03-2007 21:30
Locatie: leeuwarden
Contacteer:

20-01-2008 11:17

Hmmmm, als ik bijvoorbeeld visresten in mijn bolie verwerk (ik doe er nu trashy in) moet ik dat dan eerst ook laten drogen ofniet??
Mvg, Janieck
Gebruikersavatar
Hans Brinkel
Berichten: 5271
Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
Locatie: Zoetermeer
Contacteer:

20-01-2008 11:23

Henk ter Maat schreef: mijn boilies verkeren namelijk sinds twee jaar in een indentiteitscrisis.

Niks van gemerkt hoor met die laatste sessie... :o :lol:
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

20-01-2008 11:36

Ja Janieck, gewoon een paar dagen laten drogen.

Hans,
dat was meer 'geluk dan wijsheid'.
Riviervissen zijn dol op crisisbollen, hoewel...de basis lag heel dicht bij de "Amelie" boilie en ik kan het niet helpen dat jij daarvan tien kilo erdoor jaagt binnen twee jaar! :lol:
Groet'n Henk..

still growing Old.
Herman Esveld
Berichten: 1188
Lid geworden op: 18-04-2006 19:09
Locatie: nomaad

20-01-2008 12:12

Je bedoelt waarschijnlijk trassi janieck, dat is van garnaal. In de
hengelsportzaak het het dan opeens belachan powder :D
PR Schub: 2,001 kilo
PR Spiegel: 2,003 kilo
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

20-01-2008 20:25

Janieck,
Trassi is gemalen garnalenpasta, ook als blokjes verkrijgbaar bij Albert Heijn.

En niet eerst drogen dat spul, gewoon door het deeg draaien.
De boilie wel een dag of drie laten drogen.
Groet'n Henk..

still growing Old.
Plaats reactie