stomen


Gebruikersavatar
Ronnie van Berlo
Berichten: 330
Lid geworden op: 16-04-2003 02:00
Locatie: Mariahout
Contacteer:

14-02-2006 14:07

Hans Brinkel schreef:Daniel bedankt voor de tip.
Er staan maar liefst 6 combisteamers op het werk..zonde om ze ongebruikt te laten toch 8)


Maar hoe zit het dan met de HACCP op je werk Hans? Als jij daar niet food grade producten mee naar binnen draagt dan kan de kwaliteitsmanager zeggen dat dit niet helemaal juist is volgens het protocol van HACCP. Een besmettingsbron van bacterien is het ongestoomde materiaal dan wel. Pas er wel mee op want het gaat binnen het bedrijf wel om voedselveiligheid....
Gebruikersavatar
Hans Brinkel
Berichten: 5271
Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
Locatie: Zoetermeer
Contacteer:

14-02-2006 17:24

Ronnie.....lekker puh :lol:
Gebruikersavatar
Ronnie van Berlo
Berichten: 330
Lid geworden op: 16-04-2003 02:00
Locatie: Mariahout
Contacteer:

14-02-2006 20:38

:oops: Maar goed dat je baas dit niet leest........Haha
Gebruikersavatar
marc boudewijn
Berichten: 42
Lid geworden op: 30-11-2005 15:58
Locatie: ijmuiden

12-03-2006 12:05

kan het niet met een frituurpan? (daar kook ik ze nu in)
laagje water erin, mandje erboven, deksel dicht, en stomen maar!
Iemand enig idee hoelang er gestoomd moet worden voor 18 mm bollen?
Gebruikersavatar
Bas Wilkers
Berichten: 41
Lid geworden op: 09-02-2006 18:46

13-03-2006 16:42

marc ik had mijn 24 mm bollies zo'n 5 min gestoomd.
gewoon ff voorzichtig voelen of ze hard zijn.
Hendrik Mienstra (henk)
Berichten: 532
Lid geworden op: 22-12-2005 00:36

13-03-2006 20:01

gisteren ook voor het eerst gestoomd.
ca 20mm boilies zo'n 5 minuutjes gestoomd, daarna laten drogen zag er goed uit. duurt allemaal wel veel langer is een groot nadeel.

of geldt hier ook dat elk nadeel een voordeel heeft?? :wink:
Hendrik Mienstra (henk)
Berichten: 532
Lid geworden op: 22-12-2005 00:36

13-03-2006 22:40

Bob

Als je wil mag je wel een foto plaatsen.
Maar zal binnenkort wel eventjes weer in de toko binnen wandelen en er naar vragen. Moet toch weer wat spulletjes halen :wink:

Groeten Henk
Hendrik Mienstra (henk)
Berichten: 532
Lid geworden op: 22-12-2005 00:36

13-03-2006 23:08

oke bob.
Gebruikersavatar
marc boudewijn
Berichten: 42
Lid geworden op: 30-11-2005 15:58
Locatie: ijmuiden

15-03-2006 17:52

Maar moet dat stomen nou onder druk gebeuren?
of kan het ook in een frituurpannetje?
Gebruikersavatar
marc boudewijn
Berichten: 42
Lid geworden op: 30-11-2005 15:58
Locatie: ijmuiden

15-03-2006 18:16

Oh sorry Bob ik wist niet dat ik een pb had ik ga ff kijken, ben hier nog niet zolang actief.
En ik ben meestal doordeweeks vaak een paar dagen weg i.v.m. m'n werk, ben chauffeur.
Gebruikersavatar
marc boudewijn
Berichten: 42
Lid geworden op: 30-11-2005 15:58
Locatie: ijmuiden

15-03-2006 18:41

Weet niet hoelang zo'n pb blijft staan maar ik heb niks binnen gekregen hoor.