Suiker


Plaats reactie
Simon Hogenkamp
Berichten: 220
Lid geworden op: 02-06-2003 02:00

21-07-2004 12:08

-
Laatst gewijzigd door Simon Hogenkamp op 12-04-2011 21:32, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Wil Jeurninck
Berichten: 2261
Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
Locatie: Baexem
Contacteer:

21-07-2004 13:12

Is ook al zo oud als karpervissen(nouja bijna).

Overige methodes en mogelijkheden:

Kandijsuiker(brokjes in een pva bag)

Vloeibare Maggi (filmrolletje met in de onder en bovenkant een gaatje vullen met watjes en volgieten met Maggi,gewoon bevestigen oplijn met een wartel met snapshot)
Gaat ook perfect met gemalen verse de vase(muggenlarven)

Bevroren limonade siroop(wel verzwaren met een steentje)

Suiker verhitten in een pannetje tot het carameliseerd,vervolgens in een vorm gieten en klaar is kees(word keihard maar lost wat langzamer op als normale suiker)

Flavour of andere vloeibare karperlokkers vermengen met gelantine stollen en klaar(door de samenstelling van de gelantine aan te passen kun je zelfs bereiken dat deze met lage temperaturen,15 tot 20 graden,langzaam oplost.

Zie daar en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Wil.
Gebruikersavatar
Simon van Vegchel
Berichten: 427
Lid geworden op: 10-03-2004 14:43
Locatie: Eindhoven

21-07-2004 23:02

Wil, dan zit je toch nog met 1 probleem... de limonadesiroop zal toch met water moeten worden vermengd, want anders bevriest deze niet. Ik spreek hier uit ervaring met de aarbeiensiroop van appie heijn :(
Nothing can beat a well-sized carp in the morning
Plaats reactie