Anijs en knoflookrecept
-
- Berichten: 2
- Lid geworden op: 15-11-2006 14:41
- Locatie: Bergeijk
Heeft er iemand voor mij een goed recept met anijs of knoflook erin
Alvast bedankt
Alvast bedankt
-
- Berichten: 82
- Lid geworden op: 01-12-2004 10:29
- Locatie: ter apel
- Contacteer:
200 gram vismeel
100 gram zalmbroed
100 gram ce de eivoer
75 gram robin red
100 gram soya vol vet
100 gram maismeel zoet
100 gram griesmeel
100 gram lt vismeel
50 gram ei albumine
25 gram knoflookpoeder
50 gram kelp
100 gram zalmbroed
100 gram ce de eivoer
75 gram robin red
100 gram soya vol vet
100 gram maismeel zoet
100 gram griesmeel
100 gram lt vismeel
50 gram ei albumine
25 gram knoflookpoeder
50 gram kelp
draaien draaien en nog eens draaien
- jurgen heintjes
- Berichten: 682
- Lid geworden op: 28-08-2006 12:53
- Locatie: JRC twin skin
lijkt me prima maar het kan ook zeker wel eenvoudiger.
- joeri onkelinx
- Berichten: 672
- Lid geworden op: 28-12-2003 13:47
- Locatie: België
ja simpeler?
20% Maïsmeel
20% Sojabloem
20% Griesmeel
25% Trouvit
10% Gemalen hennep
2.5% Lookpoeder
2.5% Gemalen steranijs
Nah, dan heb je ze alle 2 in één mix, rollen zal het wel, een uitharden ook.
Vangen? ik heb er geen gedacht van, nog nooit gebruikt en de mix is ter plaatse uit mijn duim gezuigt, maar dat vangen komt ook wel
20% Maïsmeel
20% Sojabloem
20% Griesmeel
25% Trouvit
10% Gemalen hennep
2.5% Lookpoeder
2.5% Gemalen steranijs
Nah, dan heb je ze alle 2 in één mix, rollen zal het wel, een uitharden ook.
Vangen? ik heb er geen gedacht van, nog nooit gebruikt en de mix is ter plaatse uit mijn duim gezuigt, maar dat vangen komt ook wel
Adios,
Joeri
Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
Joeri
Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
- Mourad Aviara
- Berichten: 3299
- Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
- Locatie: Noord Holland
Nog simpeler:
20% maismeel
25% griesmeel
10% soyabloem
25% vismeel OF trouvit (of een mengeling van die 2)
10% knoflookpoeder
5% zeezout OF robin red
5% birdfood (voor een goede lekkage van je flavour/zalmolie)
15 ml per KG zalmolie
10 eitjes per KG
Visflavour eventueel (niet teveel, knoflookpoeder ruikt uit zichzelf al sterk)
Goeie mix, niet al te ingewikkeld, niet al te duur, goede vangkracht..
20% maismeel
25% griesmeel
10% soyabloem
25% vismeel OF trouvit (of een mengeling van die 2)
10% knoflookpoeder
5% zeezout OF robin red
5% birdfood (voor een goede lekkage van je flavour/zalmolie)
15 ml per KG zalmolie
10 eitjes per KG
Visflavour eventueel (niet teveel, knoflookpoeder ruikt uit zichzelf al sterk)
Goeie mix, niet al te ingewikkeld, niet al te duur, goede vangkracht..
- joeri onkelinx
- Berichten: 672
- Lid geworden op: 28-12-2003 13:47
- Locatie: België
Oh gaan we zo beginne Mourad
95% Biggenmeel
2.5% Lookpoeder
2.5% Gemalen Steranijs
Voila das u straf, omdat er in België geen shoarmaboeren tot aan het water komen
adios
Joeri
95% Biggenmeel
2.5% Lookpoeder
2.5% Gemalen Steranijs
Voila das u straf, omdat er in België geen shoarmaboeren tot aan het water komen
adios
Joeri
Adios,
Joeri
Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
Joeri
Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
-
- Berichten: 3862
- Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
- Locatie: Zuid Nederland
Sambal bij?
Met vriendelijke groet,
Kevin Diederen
Kevin Diederen
- Jeroen Huigen
- Berichten: 393
- Lid geworden op: 03-09-2006 18:26
- Locatie: Emmercompascuum ( Emmen )
400 g vismeel
200 g zalmbroed
200 g tarwebloem
200 g soya toasted
100 g eikristal
25 g knoflookpoeder
15 ml. anijsolie .
Meng de anijsolie eventueel met boter- of melk aroma .
200 g zalmbroed
200 g tarwebloem
200 g soya toasted
100 g eikristal
25 g knoflookpoeder
15 ml. anijsolie .
Meng de anijsolie eventueel met boter- of melk aroma .
- Mourad Aviara
- Berichten: 3299
- Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
- Locatie: Noord Holland
joeri onkelinx schreef:Oh gaan we zo beginne Mourad
95% Biggenmeel
2.5% Lookpoeder
2.5% Gemalen Steranijs
Voila das u straf, omdat er in België geen shoarmaboeren tot aan het water komen
adios
Joeri
Lang leve de shoarmaboer
Hier het ultieme recept:
80% Shoarmavlees
2% Shoarmakruiden
8% Uitjes
10% Sla
Om deze mix goed te laten binden gebruik je per 200 gram mix 1 shoarmabrood. Voor eventuele hardheid je shoarmabrood eventjes in de oven zetten.
Als eventuele flavour gebruik je knoflooksaus en/of sambal.
Succes!
-
- Berichten: 1979
- Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
- Contacteer:
Ik krijg van shorma altijd krampen in mn pens.
- joeri onkelinx
- Berichten: 672
- Lid geworden op: 28-12-2003 13:47
- Locatie: België
Ik krijg van shorma altijd krampen in mn pens.
Dat is omdat jij SHORMA eet en wij SHOARMA eten.
Hier het ultieme recept:
80% Shoarmavlees
2% Shoarmakruiden
8% Uitjes
10% Sla
Zonder pepers? Sorry dan ben je geen klant rijker.
Adios,
Joeri
Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
Joeri
Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
-
- Berichten: 1979
- Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
- Contacteer:
maffe belg.
- joris Leferink
- Berichten: 837
- Lid geworden op: 15-12-2002 01:00
- Locatie: Haaksbergen
Geen whiskey en of cocktailsaus Mourad???
Beter dan die stinksaus van een knoflook.
Groeten Joris
Beter dan die stinksaus van een knoflook.
Groeten Joris
-
- Berichten: 517
- Lid geworden op: 22-06-2006 15:24
- Locatie: Limburg
- Contacteer:
Huhuhmmm...
Omdat ik hier in huis de meesterkok ben volgt hier mijn meesterrecept...
Bel de plaatselijke kebabzaak, spreek in wat je wilt hebben en voila...
Binnen 15minuten ligt het op de deurmat!
Omdat ik hier in huis de meesterkok ben volgt hier mijn meesterrecept...
Bel de plaatselijke kebabzaak, spreek in wat je wilt hebben en voila...
Binnen 15minuten ligt het op de deurmat!
mvg,
Luke
Luke
- roderik franken
- Berichten: 333
- Lid geworden op: 20-06-2006 19:49
- Locatie: zuid nederland
Kreeg een keer shoarma aan de deur met een gebroken sleutelbeen, zonder extra kosten. Was de bezorger vlak bij op z'n bek gegaan met z'n scooter. toch maar even ambulance gebeld...
satesaus? sambal bij?
if you feed them, they will come....
in het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst
if you feed them, they will come....
in het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst
- martijn bunte
- Berichten: 1342
- Lid geworden op: 25-07-2006 16:22
- Locatie: ENSCHEDE
- Contacteer:
ha haRuben vd Worp schreef:maffe belg.
aldejekes loat goan!
-
- Berichten: 1
- Lid geworden op: 20-01-2007 11:37
- Locatie: kortrijk (belgie)
hallo
ik vis het meestal op brasem en voorn op de kanalen in belgie
ik heb al gehoord aan de waterkanten ( men hoort veel maar of je het voor waar mag nemen dat is wat anders) dat er aditieven zijn , vloeibare of poeder vorm die goed zouden zijn om in het lokaas te mengen,dat jullie karper vissers gebruiken!!
nu deze tijd van het jaar zouden dat meer kruiden zijn , want de voorns zijn nu goed op dreef.
later op jaar is dat dan weer zoet voor brasem.
dank bij voorbaat
mvg
ivan
ps: als dit bericht niet op de juiste plaats staat sorry, maar ik heb nog niet veel ervaring met pc
ik vis het meestal op brasem en voorn op de kanalen in belgie
ik heb al gehoord aan de waterkanten ( men hoort veel maar of je het voor waar mag nemen dat is wat anders) dat er aditieven zijn , vloeibare of poeder vorm die goed zouden zijn om in het lokaas te mengen,dat jullie karper vissers gebruiken!!
nu deze tijd van het jaar zouden dat meer kruiden zijn , want de voorns zijn nu goed op dreef.
later op jaar is dat dan weer zoet voor brasem.
dank bij voorbaat
mvg
ivan
ps: als dit bericht niet op de juiste plaats staat sorry, maar ik heb nog niet veel ervaring met pc
nooit te oud om te leren!!!!!!!!
-
- Berichten: 369
- Lid geworden op: 21-03-2005 21:26
- Locatie: Didam
ivan dufromont schreef:hallo
ik vis het meestal op brasem en voorn op de kanalen in belgie
ik heb al gehoord aan de waterkanten ( men hoort veel maar of je het voor waar mag nemen dat is wat anders) dat er aditieven zijn , vloeibare of poeder vorm die goed zouden zijn om in het lokaas te mengen,dat jullie karper vissers gebruiken!!
nu deze tijd van het jaar zouden dat meer kruiden zijn , want de voorns zijn nu goed op dreef.
later op jaar is dat dan weer zoet voor brasem.
dank bij voorbaat
mvg
ivan
ps: als dit bericht niet op de juiste plaats staat sorry, maar ik heb nog niet veel ervaring met pc
Anijspoeder een echte killer in je witvisvoer! geloof me maar
- Ivo Nijboer
- Berichten: 132
- Lid geworden op: 30-01-2007 19:53
Het beste additief voor witvisvoeders is steranijs gebleken,
wel moet je met de dosering oppassen het mag zeker niet overheersen!
probeer maar eens beschuitmeel met enkel een kleine toevoeging Steranijs. Honderd procent een vanger voor voorn, misschien alleen nog even donker maken en verzwaren in de winter.
maar goed terug naar de karper(A)
wel moet je met de dosering oppassen het mag zeker niet overheersen!
probeer maar eens beschuitmeel met enkel een kleine toevoeging Steranijs. Honderd procent een vanger voor voorn, misschien alleen nog even donker maken en verzwaren in de winter.
maar goed terug naar de karper(A)
-
- Berichten: 517
- Lid geworden op: 22-06-2006 15:24
- Locatie: Limburg
- Contacteer:
ivan dufromont schreef:hallo
ik vis het meestal op brasem en voorn op de kanalen in belgie
ik heb al gehoord aan de waterkanten ( men hoort veel maar of je het voor waar mag nemen dat is wat anders) dat er aditieven zijn , vloeibare of poeder vorm die goed zouden zijn om in het lokaas te mengen,dat jullie karper vissers gebruiken!!
nu deze tijd van het jaar zouden dat meer kruiden zijn , want de voorns zijn nu goed op dreef.
later op jaar is dat dan weer zoet voor brasem.
dank bij voorbaat
mvg
ivan
ps: als dit bericht niet op de juiste plaats staat sorry, maar ik heb nog niet veel ervaring met pc
Haha, de meesten bezoekers hier op het forum moeten in het gekkenhuis worden opgenomen als ze een brasem zien of alleen al de naam horen!
En jij gaat erop vissen... GEKKE VENT!
Zonder gekheid, ieder zijn sport. En als jij graag op brasem vist moet je dat vooral blijven doen!
Tip: willen de brasems niet bijten? Hang er een boillie aan...
Diameter maakt niet veel uit, die gulzige platte werken hier zelfs al 30mm bollen naar binnen! Gekke beesten!
mvg,
Luke
Luke