BoilieMix (alweer)
- Dylan Smits
 - Berichten: 391
 - Lid geworden op: 17-06-2006 22:09
 - Locatie: Sliedrecht
 
Heb ze net gemaakt, niks anders gedaan, niet te lang gekookt en toch reukloos 
  
  Kunnen ze na het drogen  
 g ruiken ?
            
			
									
									
- Douwe Bijlsma
 - Berichten: 8213
 - Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
 - Locatie: Leeuwarden
 
Maak je geen zorgen een karper ruikt ook niets, proef de boilie maar eens dat kan hij als de beste veel beter dan jij dat kunt.
            
			
									
									Vissen is een hobby, geen religie!
						- Dylan Smits
 - Berichten: 391
 - Lid geworden op: 17-06-2006 22:09
 - Locatie: Sliedrecht
 
Ik heb ook geproefd en water smaakt nog naar meer
            
			
									
									
- 
				jacco noordermeer
 
Benny van de Werfhorst schreef:Ruben,
Bijna iedereen gebruikt tegenwoordig vismeel. Omdat ze het allemaal
doen...
Yuri,
Ben al jaren succesvol zonder vismeel. Gebruik vismeel hoogstens om het
eiwitgehalte iets op te krikken, zo'n 10 a 15% vismeel.
Geen verkeerd woord over vismeel! Maar is het dan zo'n heilig product...?
groetjes Benny
best wel benny
maar dan wel het juiste vismeel gebruiken
met visverwerkende groeten
- 
				Benny van de Werfhorst
 - Berichten: 4478
 - Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
 - Locatie: Gelderland
 - Contacteer:
 
Jacco,
Ik werk bewust niet met vismeel. Zoals ik zei: Hooguit om het eiwit gehal-
te van m'n mix wat op te krikken, zo'n 10 a 15% dan.
Ik gebruik goed vismeel en niet alleen haringmeel als ik HET gebruik...
 
groetjes Benny
            
			
									
									
						Ik werk bewust niet met vismeel. Zoals ik zei: Hooguit om het eiwit gehal-
te van m'n mix wat op te krikken, zo'n 10 a 15% dan.
Ik gebruik goed vismeel en niet alleen haringmeel als ik HET gebruik...
groetjes Benny
- Dylan Smits
 - Berichten: 391
 - Lid geworden op: 17-06-2006 22:09
 - Locatie: Sliedrecht
 
Inmiddels ruiken ze toch !!! Als ik ze invries, gaat de geur er dan vanaf ???
            
			
													
					Laatst gewijzigd door Dylan Smits op 20-09-2006 20:33, 1 keer totaal gewijzigd.
									
			
									
- 
				Hans-Peter van Ee
 - Berichten: 607
 - Lid geworden op: 28-08-2006 22:19
 - Locatie: Ede
 
Dylan
Waar ruiken ze dan naar ??
met vragende groet
HPE
            
			
									
									Waar ruiken ze dan naar ??
met vragende groet
HPE
It ain't no fun, to be the hunted one!!!
						- Dylan Smits
 - Berichten: 391
 - Lid geworden op: 17-06-2006 22:09
 - Locatie: Sliedrecht
 
Tja, Beetje soort van Gebrande noot boilie maar dan iets zachter en ietsjes zoeter met een vleugje vis. Binnen in iets sterker ....
            
			
									
									
- 
				Hans-Peter van Ee
 - Berichten: 607
 - Lid geworden op: 28-08-2006 22:19
 - Locatie: Ede
 
En hoe smaken ze ??
met vliegen-vangende groet
HPE
            
			
									
									met vliegen-vangende groet
HPE
It ain't no fun, to be the hunted one!!!
						- Douwe Bijlsma
 - Berichten: 8213
 - Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
 - Locatie: Leeuwarden
 
Vissen is een hobby, geen religie!
						- Dylan Smits
 - Berichten: 391
 - Lid geworden op: 17-06-2006 22:09
 - Locatie: Sliedrecht
 
Boilies goedgekeurd => Karper 19,5 pond!
            
			
									
									
- 
				Ronald Verschoor
 - Berichten: 4
 - Lid geworden op: 26-09-2006 15:56
 - Locatie: Rotterdam
 
Misschien wat late reactie... 
 
Je mix in je eerste bericht lezende. Zal ik naar mijn mening 2/3 bulk en 1/3 een mix van verschillende (zoveel mogelijke) vismeelsoorten toepassen......
            
			
									
									Je mix in je eerste bericht lezende. Zal ik naar mijn mening 2/3 bulk en 1/3 een mix van verschillende (zoveel mogelijke) vismeelsoorten toepassen......
HEt formaat van je vangsten worden bepaald door het formaat van de vissen die in je water zwemmen.
						- 
				arco barendregt
 - Berichten: 13
 - Lid geworden op: 16-01-2007 16:04
 
ben van plan ok zelf te gaan draaien maar nog even een vraag.
als je de boilies kook gaat de flavour er dan niet uit?
gr. arco
            
			
									
									
						als je de boilies kook gaat de flavour er dan niet uit?
gr. arco
- 
				Fred Hazenbroek
 - Berichten: 1976
 - Lid geworden op: 04-12-2004 00:32
 - Locatie: z-h
 
niet als je het er niet in doet 
  
            
			
									
									
						- 
				arco barendregt
 - Berichten: 13
 - Lid geworden op: 16-01-2007 16:04
 
ik ga in de week april/mei vissen, in totaal met 7 hengels.
ik zat zelf aan 15 kg vismeel en 15 kg zoet te -
denken om mee te nemenof zal ik maar 1 smaak nemen
 ?
            
			
									
									
						ik zat zelf aan 15 kg vismeel en 15 kg zoet te -
denken om mee te nemenof zal ik maar 1 smaak nemen
- 
				Jan Peter Teerling
 
arco barendregt schreef:ik ga in de week april/mei vissen, in totaal met 7 hengels.
ik zat zelf aan 15 kg vismeel en 15 kg zoet te -
denken om mee te nemenof zal ik maar 1 smaak nemen?
Ik zou in iedergeval drie paar extra handen mee nemen..
- 
				arco barendregt
 - Berichten: 13
 - Lid geworden op: 16-01-2007 16:04
 
gaan me 2 personen, (ik met 4 en me maat met 3 hengels)
zaterdag eerste karper verspeeld
  
waarschijnlijk de grootste van het water
 
ze waren nog vol aan het azen.
            
			
									
									
						zaterdag eerste karper verspeeld
waarschijnlijk de grootste van het water
ze waren nog vol aan het azen.
- jurgen heintjes
 - Berichten: 682
 - Lid geworden op: 28-08-2006 12:53
 - Locatie: JRC twin skin
 
Vraagje,
Wat is het verschil tussen de eigenschappen van Haringmeel en Vismeel?
Waarom wordt haringmeel meestal gebruikt in combi met vismeel?
Of is dit toeval.
            
			
									
									
						Wat is het verschil tussen de eigenschappen van Haringmeel en Vismeel?
Waarom wordt haringmeel meestal gebruikt in combi met vismeel?
Of is dit toeval.
- Maik van de Camp
 - Berichten: 595
 - Lid geworden op: 21-04-2005 21:26
 - Locatie: Noord-Brabant
 
Door de verschillende soorten vismelen krijg je een mooier aminozuur patroon, wat inhoudt dat er meer verschillende amino's in je boilie voorkomen. Ook heeft haringmeel een ander eiwit en vet percentage. Ook iets om rekening mee te houden tijdens het bedenken van een mix.
            
			
									
									Carpe Diem...!
						- jurgen heintjes
 - Berichten: 682
 - Lid geworden op: 28-08-2006 12:53
 - Locatie: JRC twin skin
 
Is een verhouding van b.v.
50 % vismeel
50 % haringmeel
goed?
            
			
									
									
						50 % vismeel
50 % haringmeel
goed?













