Dus ik voeg woord bij daad en ik verwerk de mix - rol de worstjes met de hand, dus meer kans op opendraaien dan met de deegspuit - tot boilies, en het lukt gewoon. Zelfs ondanks dat ik grove polenta gebruik, die wel beter uithard als boilie, maar minder prettig als het vulmiddel fijne polenta tot deeg te verwerken is (waar jouw inzicht tekort schiet, zie je laatste antwoord), is er voldoende kleefkracht in die mix. En dan nog zeg je dat ik me kwetsbaar op moet stellen haha.., terwijl ik sowieso aangeef met de maisgries als binder mis te zitten.Jaja praten kan je nog steeds als de beste, draai die boven genoemde mix nou gewoon ff dan spreek ik je later!!
Man, wat ben jij weer de CB dorpsgek zeg (wisten we al) !
Ennuh
Paar brasems afgelopen week Peter. Maar ga jij nou maar lekker op La Petite Martiniere "vissen". Grote junguhhh.., knap van je!Ps ik heb echt het idee dat jij de afgelopen jaren nog geen vis op de kant hebt gehad,
Xenos blok op die typeklauwtjes van je...