Beste,
Dit is inderdaad geen goede verhouding.
Voor een kilo mix die draait als een trein:
300gr polenta
250gr sojameel volvet getoast
250gr tarwebloem
200 gr gemalen&geroosterde hennep (200gr is max per kilo!!!)
10a11 eieren/kilo
ps:zou persoonlijk geen water toevoegen,wat wel goed is,is de eieren te vervangen door eipoeder zo'n 12%(120gr) per kilo droge mix,hierbij dan wel water toevoegen (zo'n 300 a 450ml/kg droge mix;hier moet je wat mee spelen zodanig dat het deeg goed homogeen is en niet meer aan je handen en kom kleefd.(bij kleven nog wat droge mix toevoegen&bij te droog nog wat water)
Het voordeel hiervan is dat je je boilies veel langer kan houden,zonder dat deze hoeven ingevroren te worden(zo'n drie weken houdbaar)
Boilies gemaakt met verse eieren beschimmelen vlugger.
DAN HET DEEG EEN 20TAL MINUTEN LATEN RUSTEN,NOGMAALS KNEDEN,WORSTEN VAN MAKEN,BOILIES VAN ROLLEN,MAX TWEE MIN. KOKEN OF 5MIN .STOMEN,NACHTJE LATEN DROGEN..... VISSEN
Mvg Peter
Better a bad day at fishing than a good day at work.