nog een vraag, heeft er toevallig al ooit iemand geprobeerd om bij kemp chillisaus toe te voegen
zo ja doe je dit het best na het koken of juist tijdens het koken ?
alvast bedankt voor enige reacties
kemp op smaak brengen
- ronald gijzel
- Berichten: 59
- Lid geworden op: 01-08-2010 21:13
- Locatie: goes
hoi mark
ik gooi bij de week al een klein beetje gemalen peper of poeder in mn emmer.
en tijdens het koken gooi ik er nog een lading bij,wees niet te bang om te veel te gebruiken gewoon op gevoel doen.
en evt als ik mn hennep heb laten afkoelen nog een beetje als ik m niet genoeg vind ruiken/kleuren.
gr
ronald
ik gooi bij de week al een klein beetje gemalen peper of poeder in mn emmer.
en tijdens het koken gooi ik er nog een lading bij,wees niet te bang om te veel te gebruiken gewoon op gevoel doen.
en evt als ik mn hennep heb laten afkoelen nog een beetje als ik m niet genoeg vind ruiken/kleuren.
gr
ronald
-
- Berichten: 88
- Lid geworden op: 22-04-2008 16:59
- Locatie: lommel
bedankt ronald voor het antwoord ik ga dan gewoon wat toevoegen tijdens het koken en de rest van de fles eronder als hij koud is kan ik telkens een gropje bij voeren
- marijn ham
- Berichten: 2429
- Lid geworden op: 11-07-2003 02:00
- Locatie: Waarland
Waarom zou je je hennep op smaak willen brengen?
Ik gebruik dit jaar erg veel hennep in mijn visserij en breng het nooit op smaak, is ook niet nodig volgens mij.
Hennep heeft zo'n grote aantrekkingskracht van zichzelf op karper dat het voor mij niet nodig is om op smaak te brengen.
Ik gebruik dit jaar erg veel hennep in mijn visserij en breng het nooit op smaak, is ook niet nodig volgens mij.
Hennep heeft zo'n grote aantrekkingskracht van zichzelf op karper dat het voor mij niet nodig is om op smaak te brengen.
- j van der beek
- Berichten: 2281
- Lid geworden op: 17-04-2005 12:52
Ronald,
als het niet genoeg ruikt dan gooi je er nog wat bij?
Wat gaat er dan meer ruiken?...het water of de hennep?
Als je al iets wilt toevoegen moet je dat tijdens het weken doen. Dan heb je de grootste kans dat het opgenomen word. Na het koken neemt de hennep niks meer op. Moment dat je het dan gaat voeren is het binnen de korste keren verdwenen.
Tenminste, dat is mijn mening, ik heb er nooit de meerwaarde van kunnen zien.
Ik sluit mij bij Marijn aan, hennep ruikt al goed genoeg en karper is er soms helemaal gek van!
als het niet genoeg ruikt dan gooi je er nog wat bij?
Wat gaat er dan meer ruiken?...het water of de hennep?
Als je al iets wilt toevoegen moet je dat tijdens het weken doen. Dan heb je de grootste kans dat het opgenomen word. Na het koken neemt de hennep niks meer op. Moment dat je het dan gaat voeren is het binnen de korste keren verdwenen.
Tenminste, dat is mijn mening, ik heb er nooit de meerwaarde van kunnen zien.
Ik sluit mij bij Marijn aan, hennep ruikt al goed genoeg en karper is er soms helemaal gek van!
i love france...
http://www.youtube.com/watch?v=mC6wEFZYbpM
http://www.youtube.com/watch?v=mC6wEFZYbpM
- ferenc van de vorstenbosc
- Berichten: 3043
- Lid geworden op: 17-05-2003 02:00
- Locatie: lisse
- Contacteer:
Na het koken neemt het niks meer op?Bij mij wel,ondanks dat ik lang genoeg weekt.Tijdens het afkoelen zuipen de particels water.Goed moment om wat toe te voegen.
- j van der beek
- Berichten: 2281
- Lid geworden op: 17-04-2005 12:52
Dan kook ik ze waarschijnlijk te lang....ik zie weinig verschil na het koken of de volgende ochtend zeg maar.
Als dat zo is dan is het zeker een goed moment om nog wat toe te voegen, maar blijf nog steeds van mening dat het weinig extra waarde geeft.
Als dat zo is dan is het zeker een goed moment om nog wat toe te voegen, maar blijf nog steeds van mening dat het weinig extra waarde geeft.
i love france...
http://www.youtube.com/watch?v=mC6wEFZYbpM
http://www.youtube.com/watch?v=mC6wEFZYbpM
-
- Berichten: 331
- Lid geworden op: 19-09-2009 17:37
- Locatie: Brabant
Keukenzout of Maggi wilt wel eens helpen. Om dan net te onderscheiden vd rest(als het uberhaupt wordt gebruikt op je water!).
Chili is zo oud als de weg naar Rome, zal best kunnen werken maar heb er persoonlijk weinig ervaring mee.
Chili is zo oud als de weg naar Rome, zal best kunnen werken maar heb er persoonlijk weinig ervaring mee.