wwhite chocolate recept
-
- Berichten: 280
- Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
- Locatie: in me oval
- Contacteer:
ik wil white chocolate boillie gaan maken .
maar ik kan maar geen goed recept bij mekaar krijgen en geen white chocolate toevoeging of flavour vinden
is er mischien iemand die hier meer ervaring mee heeft dan mij
en me een beetje op weg wil helpen
m.v.g jeffrey
maar ik kan maar geen goed recept bij mekaar krijgen en geen white chocolate toevoeging of flavour vinden
is er mischien iemand die hier meer ervaring mee heeft dan mij
en me een beetje op weg wil helpen
m.v.g jeffrey
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Witte chocolade is geen chocolade maar alleen cacaoboter, gecondenseerde melk, suiker en vanille.
Cacaoboter is links en rechts verkrijgbaar, o.a. Nestle produceert het.
Cacaoboter is links en rechts verkrijgbaar, o.a. Nestle produceert het.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
-
- Berichten: 280
- Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
- Locatie: in me oval
- Contacteer:
dankje wel henk
maar weet jij mischien ook hoe ik er een goede white chocolate bol van kan maken
(ik ben een beetje een leek op dit gebied)
maar weet jij mischien ook hoe ik er een goede white chocolate bol van kan maken
(ik ben een beetje een leek op dit gebied)
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Nou Jeffrey,
Koop een Labello-stick, 10 gram melkpoeder, 30 gram fijne suiker en 10 gram vanille suiker.
Ros de helle bende door elkaar en je hebt Witte Chocolade.
Hoeveel je daarvan in je boilie recept wil doen moet je gewoon uitproberen.
Koop een Labello-stick, 10 gram melkpoeder, 30 gram fijne suiker en 10 gram vanille suiker.
Ros de helle bende door elkaar en je hebt Witte Chocolade.
Hoeveel je daarvan in je boilie recept wil doen moet je gewoon uitproberen.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Labello stick bevat pure cacaoboter Bas.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
-
- Berichten: 280
- Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
- Locatie: in me oval
- Contacteer:
ee labello stick???
kan ik dan niet beter cacaoboter pakken?
kan ik dan niet beter cacaoboter pakken?
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Ja hoor, we zijn eruit..
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
-
- Berichten: 697
- Lid geworden op: 15-05-2002 02:00
- Locatie: Nederland
Haha, hou ze aan het denken Henk...
-
- Berichten: 280
- Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
- Locatie: in me oval
- Contacteer:
ik had eigenlijk gehoopt een duidelijk en serieus antwoord maar ik kan in iedergeval verder
-
- Berichten: 697
- Lid geworden op: 15-05-2002 02:00
- Locatie: Nederland
300 gr maismeel
200 gr tarwemeel
100 gr soya volvet
+ wat eigen inbreng (oftewel wat jij er in wil hebben). Knal een white Chocolat flavour (Nash) erop en vissen maar...
Maar als je googled kan je je verder uitleven...
200 gr tarwemeel
100 gr soya volvet
+ wat eigen inbreng (oftewel wat jij er in wil hebben). Knal een white Chocolat flavour (Nash) erop en vissen maar...
Maar als je googled kan je je verder uitleven...
-
- Berichten: 280
- Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
- Locatie: in me oval
- Contacteer:
ik kan die flavor niet vinden
-
- Berichten: 280
- Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
- Locatie: in me oval
- Contacteer:
niels bedankt voor je basis
ik heb op deze basis een top mix kunnen samen stellen
m.v.g jeffrey
ik heb op deze basis een top mix kunnen samen stellen
m.v.g jeffrey
-
- Berichten: 697
- Lid geworden op: 15-05-2002 02:00
- Locatie: Nederland
Graag gedaan, heb hem trouwens gewoon van Carpboard geplukt...
White Chocolat Oil
http://www.nashtackle.co.uk/product.php?id=400
Succes
White Chocolat Oil
http://www.nashtackle.co.uk/product.php?id=400
Succes
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Fijne suiker of poedersuiker erbij met wat vanille en je hebt de enig echte eetbare en nog lekkere witte chocolade olie.
Als ik moest kiezen op eetbaarheid dan vreet ik liever een labellostick dan een Whit Choc(k)olie flavour uit welke Carp shoppie dan ook..
http://www.rawsuperfoods.com/nl/store/o ... foods_.htm
Cacao boter
Nature's First Law Cacao Boter is de enige rauwe, gecertificeerd biologische, chemicaliënvrije cacao boter - de pure olie van de cacao boon. Cacao boter is de substantie waar witte chocola van gemaakt wordt. Nature's First Law rauwe, biologische cacao boter wordt gecreëerd door een koudgeperste methode. Dit proces begint met het koud persen van biologische Cacao Nibs (stukjes cacao bonen) tot een "cake" op een dusdanige manier dat de olie gescheiden wordt van de proteïne en vezels. De temperatuur komt nooit boven (of zelfs maar tot) 120 graden Fahrenheit / 48.8 graden Celsius and is meestal 104 graden Fahrenheit 40 graden Celsius (alle andere soorten Cacao boter worden blootgesteld aan temperaturen die zo hoog als 300 graden Fahrenheit kunnen zijn!).
500 gram.
Als ik moest kiezen op eetbaarheid dan vreet ik liever een labellostick dan een Whit Choc(k)olie flavour uit welke Carp shoppie dan ook..
http://www.rawsuperfoods.com/nl/store/o ... foods_.htm
Cacao boter
Nature's First Law Cacao Boter is de enige rauwe, gecertificeerd biologische, chemicaliënvrije cacao boter - de pure olie van de cacao boon. Cacao boter is de substantie waar witte chocola van gemaakt wordt. Nature's First Law rauwe, biologische cacao boter wordt gecreëerd door een koudgeperste methode. Dit proces begint met het koud persen van biologische Cacao Nibs (stukjes cacao bonen) tot een "cake" op een dusdanige manier dat de olie gescheiden wordt van de proteïne en vezels. De temperatuur komt nooit boven (of zelfs maar tot) 120 graden Fahrenheit / 48.8 graden Celsius and is meestal 104 graden Fahrenheit 40 graden Celsius (alle andere soorten Cacao boter worden blootgesteld aan temperaturen die zo hoog als 300 graden Fahrenheit kunnen zijn!).
500 gram.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
-
- Berichten: 280
- Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
- Locatie: in me oval
- Contacteer:
ik ga voor de cacao poeder met fijn suiker en vanille poeder
ik neem aan dat dit goed moet gaan
ik neem aan dat dit goed moet gaan