Tijgernoten
- tim slagter
- Berichten: 219
- Lid geworden op: 05-08-2007 22:05
- Locatie: Zoetermeer
Hallo,
Is het slim om 5-25 kilo in een keer te weken/koken of is het beter met mate te doen want als ik een sessie wil gaan zitten en ik ga dus met 5 kilo zitten hou ik vaak aardig wat over maar anders is het zoveel werk ik wil het eigelijk liever in 1 keer weken en koken, wat doen jullie als jullie nog overhebben en hoe maken jullie het dan?
MVG
Tim
Is het slim om 5-25 kilo in een keer te weken/koken of is het beter met mate te doen want als ik een sessie wil gaan zitten en ik ga dus met 5 kilo zitten hou ik vaak aardig wat over maar anders is het zoveel werk ik wil het eigelijk liever in 1 keer weken en koken, wat doen jullie als jullie nog overhebben en hoe maken jullie het dan?
MVG
Tim
Tight Lines.
- Martin Flierman
- Berichten: 287
- Lid geworden op: 30-11-2004 17:40
- Locatie: Harns
- Michiel de Vries
- Berichten: 1359
- Lid geworden op: 13-10-2006 00:13
- Locatie: Leiden
idd invriezen,
ik ga binnenkort vriezertje halen, zodat ik me tijgers en duivenvoer kan invriezen, zodat ik ong 50 kilo voer heb in de vreizer, dan heb je altijd voer, en als je wat over hebt kan je het weer invriezen
ik ga binnenkort vriezertje halen, zodat ik me tijgers en duivenvoer kan invriezen, zodat ik ong 50 kilo voer heb in de vreizer, dan heb je altijd voer, en als je wat over hebt kan je het weer invriezen
-
- Berichten: 36
- Lid geworden op: 26-07-2008 11:29
- Locatie: made
ja maar ik lees hier als je wat over hebt kun je het terug doen in de vriezer.
als het al uit de vriezer komt kun je het toch weer niet invriezen,dat doe je toch met gewoon voedsel toch ook niet. groeten theo
als het al uit de vriezer komt kun je het toch weer niet invriezen,dat doe je toch met gewoon voedsel toch ook niet. groeten theo
- Kenny Willems
- Berichten: 3415
- Lid geworden op: 20-05-2006 15:46
- Locatie: Duiven
- Contacteer:
Theo, wij hebben een hogere standaart dan de vis
Maar meer als 1keer op nieuw invriezen begin in niet aan.
Maar meer als 1keer op nieuw invriezen begin in niet aan.
Jealousy is a motherfucker... A weak Jealous motherfucker... If you are jealous, you're just a weak motherfucker!!
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
2 maal invriezen is zeker geen probleem ook bij voedsel voor mensen niet, hoewel de smaak dan wel minder kan worden. In vangstkracht zalje er weinig van merken. Toch is het het handigst om in kleine porties in te vriezen
mvg martijn
mvg martijn
- tim slagter
- Berichten: 219
- Lid geworden op: 05-08-2007 22:05
- Locatie: Zoetermeer
oke maar moet je het daarna in de magnetron doen ofzo als je weer wilt gaan vissen want anders dan zit je met bevroren tijgernoten te vissen..
Tight Lines.
-
- Berichten: 138
- Lid geworden op: 24-06-2008 18:03
jah ff in de magnitron, of gewoon een paar uur van te vooren er uit halen dan dooit het wel vanzelf.
Ja in de magnitron doen, krijg je vanzelf tijgerpopcorn..
Gewoon in een emmer donderen en wat water uit de plas erbij doen is het zo ontdooid.
Hoe moeilijk kan het allemaal zijn..
Gewoon in een emmer donderen en wat water uit de plas erbij doen is het zo ontdooid.
Hoe moeilijk kan het allemaal zijn..
- tim slagter
- Berichten: 219
- Lid geworden op: 05-08-2007 22:05
- Locatie: Zoetermeer
nou,nou jan peter, ik vroeg me alleen af of de magnetron schadelijk kon zijn.
Tight Lines.
-
- Berichten: 108
- Lid geworden op: 18-07-2008 12:15
Ja Jan Peter Teerling jij snapt er ook helemaal niets van he.
- Martin Flierman
- Berichten: 287
- Lid geworden op: 30-11-2004 17:40
- Locatie: Harns
Even een uurtje van tevoren in een emmer met water(wel in de zak laten zitten).
Nou nou Tim, volgens mij kun je toch zeker uit je zin opmaken dat je vroeg hoe je ze dan moest ontdooien.. Maar LB!
Heb het idee dat onze gevinde vriend de capaciteit van zn erwt beter weet te benutten dan menigeen hier
zijn massa van 1 tot 1.5kg
Heb het idee dat onze gevinde vriend de capaciteit van zn erwt beter weet te benutten dan menigeen hier
zijn massa van 1 tot 1.5kg
- tim slagter
- Berichten: 219
- Lid geworden op: 05-08-2007 22:05
- Locatie: Zoetermeer
dus gewoon uurjte van te voren in een emmer van het water zelf waar je gaat vissen doen en dan is er niks van de flavour of smaak af?
Tight Lines.
-
- Berichten: 44
- Lid geworden op: 20-08-2005 09:18
- Locatie: Voorne Putten
Ik heb al sinds oktober vorig jaar tijgers in de week staan in de schuur(10Kg)
Na het koken bruine suiker bij gedaan en dat is gaan gisten.
Op het watertje waar ik ze wou gebruiken waren ze afgelopen winter aan het werk en kon er niet worden gevist, dus heb ik ze nog steeds in de week staan. Verder gebruik ik eigenlijk geen tijgers, vindt ze te duur omdat ik zoveel particles voer op het kanaal.
Als ik nu in de emmer kijk dan zijn de tijgers nog perfect, en ze stinken naar drank niet normaal, whiskey..mmmmmmm
Na het koken bruine suiker bij gedaan en dat is gaan gisten.
Op het watertje waar ik ze wou gebruiken waren ze afgelopen winter aan het werk en kon er niet worden gevist, dus heb ik ze nog steeds in de week staan. Verder gebruik ik eigenlijk geen tijgers, vindt ze te duur omdat ik zoveel particles voer op het kanaal.
Als ik nu in de emmer kijk dan zijn de tijgers nog perfect, en ze stinken naar drank niet normaal, whiskey..mmmmmmm
"Wie rijk wil zijn, moet niet zijn vermogen vermeerderen maar zijn hebzucht verminderen"
- tim slagter
- Berichten: 219
- Lid geworden op: 05-08-2007 22:05
- Locatie: Zoetermeer
dus je hebt ze sinds oktober in de week staan zonder het in de vriezer ofzo te doen?
en heb je het in een emmer met deksel gedaan?
MVG
Tim Slagter
en heb je het in een emmer met deksel gedaan?
MVG
Tim Slagter
Tight Lines.
- tim slagter
- Berichten: 219
- Lid geworden op: 05-08-2007 22:05
- Locatie: Zoetermeer
lijkt mij ook maar hij schrijft toch echt
[quote="Rick de Neef"]Ik heb al sinds oktober vorig jaar tijgers in de week staan in de schuur(10Kg)
Na het koken bruine suiker bij gedaan en dat is gaan gisten.
Op het watertje waar ik ze wou gebruiken waren ze afgelopen winter aan het werk en kon er niet worden gevist, dus heb ik ze nog steeds in de week staan. Verder gebruik ik eigenlijk geen tijgers, vindt ze te duur omdat ik zoveel particles voer op het kanaal.
Als ik nu in de emmer kijk dan zijn de tijgers nog perfect, en ze stinken naar drank niet normaal, whiskey..mmmmmmm[/quote]
[quote="Rick de Neef"]Ik heb al sinds oktober vorig jaar tijgers in de week staan in de schuur(10Kg)
Na het koken bruine suiker bij gedaan en dat is gaan gisten.
Op het watertje waar ik ze wou gebruiken waren ze afgelopen winter aan het werk en kon er niet worden gevist, dus heb ik ze nog steeds in de week staan. Verder gebruik ik eigenlijk geen tijgers, vindt ze te duur omdat ik zoveel particles voer op het kanaal.
Als ik nu in de emmer kijk dan zijn de tijgers nog perfect, en ze stinken naar drank niet normaal, whiskey..mmmmmmm[/quote]
Tight Lines.
-
- Berichten: 44
- Lid geworden op: 20-08-2005 09:18
- Locatie: Voorne Putten
De tijgers zijn nog in perfecte conditie, heb zojuist gekeken.
Het water ruikt naar drank, ik heb een tijger kapot geknepen met een tang en ze zijn nog heel erg knapperig.
Ik denk dat de bruine suiker is gaan gisten, en in combinatie met de suikers van de tijger noten is er iets ontstaan in het water dat het houdbaar blijft, zelf nu met het warme weer staan ze in een emmer met een deksel in de schuur
groet
Het water ruikt naar drank, ik heb een tijger kapot geknepen met een tang en ze zijn nog heel erg knapperig.
Ik denk dat de bruine suiker is gaan gisten, en in combinatie met de suikers van de tijger noten is er iets ontstaan in het water dat het houdbaar blijft, zelf nu met het warme weer staan ze in een emmer met een deksel in de schuur
groet
"Wie rijk wil zijn, moet niet zijn vermogen vermeerderen maar zijn hebzucht verminderen"
- tim slagter
- Berichten: 219
- Lid geworden op: 05-08-2007 22:05
- Locatie: Zoetermeer
oke, en wanneer voeg jij dan suiker toe?
Tight Lines.